|
Příspěvky uživatele - 113.86
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hledám dobrou sekačku, 27.3.2009 No tak se nehádejte. Jájsem chtěl jenom poradit dobrou sekačku. Takže teď vím Ibea 50026, a Alko 6000. Moc děkuji. M. |  | Hledám dobrou sekačku, 27.3.2009 Děkuji za postřehy. Plastové šasi je sice hezké, dobře se udržuje, ale nedovedu si představit když nůž odpálí kus větve, nebo nedej bože kámen. Což se může stát. Na staré sekačce mi odchází: plastová kolečka, držátko v místech, kde je uchycené na... celý příspěvek > |  |
|  | Hledám dobrou sekačku, 26.3.2009 Mám zahradu asi 3 000 m čtv. a chci koupit sekačku. Terén není sice ideálně rovný, je hrbolatý, ale svah tam není. Je mi jasné, že musí mít co největší záběr, velký koš, silný motor, ocelové šasi, velká kovová kola na kul. lož., pohon na zadní kola.... celý příspěvek > |  |
|
|
|