|
Příspěvky uživatele - 166.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Válcování trávníku, 27.5.2008 Před zasetím trávníku se musí povrch zkypřit, pokud chcete exkluzivní trávník, promíchat vrchní vrstvu s pískem. Pokud někdo zaseje trávník na zvrdlou plochu, NIKDY, SLOVY NIKDY nedosáhnete kvalitní provzdušněný drn. Přesněji pouze za nemalých... celý příspěvek > |  | Prasklina v bazénu, 26.5.2008 Nebo lepit speciálními lepidly |  |
|  | Viking MB, 26.5.2008 Viking je jistě kvalitní, ale mohu Vás ujistit, že jsem před 6 lety koupil Alko 6000 a plastovým šasi a Briggs Stratonem, záběr 51cm. (Zvažoval jsem Vikinga, Solo, ale nakonec koupil v akci mnohem levnmější Alko) Stejný držák, jako popisujete,... celý příspěvek > |  | Jakou sekačku s pojezdem, 26.5.2008 6 let vlastním Alko 6000 4-takt, záběr 51 cm (pokud se nemýlím) , motor Brigss Stratton, Plastové odolné šasi, Absolutní držák. Za dobu dosavadního chodu pouze měněn olej a broušený nůž. Když bych počítal, kolikrát jsem bez následků najel na kámen... celý příspěvek > |  | Zateplení foliového bazenu, 26.5.2008 Klidně na vnější, tepelná kapacita bednění Vám sama ztráty neudělá, ty jsou markantní tehdy, když "ohříváte" zem..
Určitě zvažte doplnění systému o solární kolektor |  | Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 22.5.2008 Subjektivní reference vám nepomůže - doporučuji kontakt na výrobce a dohledání technologických norem a listů, definujících pokládku. Nicméně nemáte pravdu, že pevnostní parametry nejsou pro info důležité, naopak, pokud je folie patřičně odolná v... celý příspěvek > |  | Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 22.5.2008 Uváděl jsem koncové ceny u distributorů, samozřejmě dostupný je vždy jako nejmenší běžný metr danné šíře |  | I toto je Mountfield, 19.5.2008 "kvůli dvěma tisícovkám se přece nebudu soudit"
A to je právě ta velká chyba... |  | 1000 litrová nádrž od Rondapu - ohřev užitkové vody, 15.5.2008 No, pokud byste chtěl jistotu, doporučoval bych ve velkoobchodu s chemikáliemi koupit koncentrovaný peroxid vodíku (jinde to nemá cenu kupovat, nedoplatil byste se a nesehnal byste požadovanou koncentraci) nádrž bych důkladně vypláchnul, po té... celý příspěvek > |  | Chemie na zahradě, 7.5.2008 To je otázka do pranice, člověk by měl se vším zacházet uvážlivě. Nicméně zahrada není standardním biotopem a na chemii zde místo je. Nicméně souhlasím s tím, že nic se nemá přehánět (až na výjimky) Osobně chráním broskvoně proti kadeřavosti, hnojím... celý příspěvek > |  |
|  | Lepidlo na dřevo, 21.4.2008 Lepené díly se umístí do speciálního pytle, napojeného rozvodem na vakuovou jednotku (ta je napojená na rozvod tlakového vzduchu - libovolný kompresor s výkonem okolo 100 l /min. Vyvinutý tlak na lepené výrobky je v desítkách kg na m... celý příspěvek > |  | skleník z polykarbonátu, 8.4.2008 Pokud Vám prodali "skleník " se sílou čirého polykarbonátu o síle pod 4 mm, tak jsou to opravdu diletanti, nebo lupiči. Promiňte mi expresivní slovník, ale tenký polykarbonát je náchylný n a praskání a křehnutí. Zvlášť pokud ještě... celý příspěvek > |  | DDT není jen zlo, 7.4.2008 Zdravím Vás.
Docela hezká sofistikovaná diskluse na serveru pro záhrádkáže, že?
Nicméně k uvedeným faktům - pro jsem vybíral, nikoliv účelově z odborné literatury. Proto předpokládám, že benefit cost je zřejmý. Děkuji za diskusi, analogie jsou vždy... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit mechu, 4.4.2008 V podstatě chcete řešit neřešitelnou situaci - máte pozomek, který je stanovištěm, které je pro mech ideální... Co dělat?
Buď použijete pískovou metodu na část pozemku, tak, aby pro Vás byly náklady snesitelnými, stačilo by nějakých 15-25m3.
Na... celý příspěvek > |  | Plně automatická sekačka Automower, 4.4.2008 Nebyl bych tak kategorický
- úprava pozemku pro docílení pěkného trávníku je nutna tak jako tak. Tomu se nevyhnete. Automower nepotřebuje "dokonalou plochu" ale vyžaduje upravený povrch na kterém nesmí být terénní nerovnosti. Není úplně... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|