|
Příspěvky uživatele - 26.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Problém s Nashi, 16.2.2008 Není problém si nechat z Droždína zaslat NASHI poštou na dobírku. Jeden stromek cca 250,- Kč včetně poštovného. |  | Trvalka do stínu, 12.2.2008 Kdo mi poradí jaká trvalka je nejvhodnější do celodenního stínu? Jedná se o roh podél baráku kam za celý den nezasvítí sluníčko. Moc prosím o radu. Díky |  |
|  | Mušky, 23.1.2008 Já dávám nahoru na zeminu vyluhovaný čaj (černý, ovocný, z pytlíku, sypaný). Někde jsem tuto radu vyčetla a pomáhá to. |  | Jakou thuji na živý plot do výšky 1m, 27.3.2007 Díky moc za odpověď,
přesně tohle hledáme. Našel jsme ještě Thuja Occidentalis Tiny Tim, ta je asi ale nižší, cca 50-60 cm.
Jak je vysoká a široká Globosa v dospělosti ? Hezký den, Dire |  | Jakou thuji na živý plot do výšky 1m, 14.3.2007 Dobrý den, prosím o radu, jaký druh thuje použít na živý plot do výšky cca 1m v délce 5.50 m ? Živý plot může být i pouze z několika volně rostoucích stromků, plot nemusí být souvislý. Šířka plotu by měla být max. 50-60 cm. Jedná se pouze... celý příspěvek > |  |
|
|
|