Příspěvky uživatele - 26.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problém s Nashi, 16.2.2008
Není problém si nechat z Droždína zaslat NASHI poštou na dobírku. Jeden stromek cca 250,- Kč včetně poštovného.
Trvalka do stínu, 12.2.2008
Kdo mi poradí jaká trvalka je nejvhodnější do celodenního stínu? Jedná se o roh podél baráku kam za celý den nezasvítí sluníčko. Moc prosím  o radu. Díky
Mušky, 23.1.2008
Já dávám nahoru na zeminu vyluhovaný čaj (černý, ovocný, z pytlíku, sypaný). Někde jsem tuto radu vyčetla a pomáhá to.
Jakou thuji na živý plot do výšky 1m, 27.3.2007
Díky moc za odpověď, přesně tohle hledáme. Našel jsme ještě Thuja Occidentalis Tiny Tim, ta je asi ale nižší, cca 50-60 cm. Jak je vysoká a široká Globosa v dospělosti ? Hezký den, Dire
Jakou thuji na živý plot do výšky 1m, 14.3.2007
Dobrý den, prosím o radu, jaký druh thuje použít na živý plot do výšky cca 1m v  délce 5.50 m ? Živý plot může být i pouze z několika volně rostoucích stromků, plot nemusí být souvislý.  Šířka plotu by měla být max. 50-60 cm. Jedná se pouze... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika