|
Příspěvky uživatele - 169.76
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zákrsek, špičák, polokmen, čtvrtkmen, 14.4.2009 Z odpovědí jsem nepochopil hlavní rozdíl týkající se pak otázky jak dlouho tvary rostou do doby trošku rozumné úrody. |  | Zákrsek, špičák, polokmen, čtvrtkmen, 13.4.2009 zdravím odborníky, v internetovém obchodu nejmenované školky jsem narazil na výše uvedené termíny.Je mi někdo ochoten vysvětlit jaký je rozdíl mezi uvedenými terminy.
Je rozdíl do jaké výšky stromek vyroste či za jak dlouho začne rodit?Odpoví prosím... celý příspěvek > |  |
|  | Výsadby slivoní po odtranění starých napadených šárkou, 29.3.2009 Děkuji panu Vyslužilovi i ostatním za odpovědi.
Hezký večer.
Gerlich |  | Výsadby slivoní po odtranění starých napadených šárkou, 29.3.2009 Děkuji za příznivější odpovědi, tj.že není třeba čekat 10 let.Jen prosím kdyby někdo přesněji odpověděl, co znamená vyměnit půdu jak a jaké hnojivo přidat.Díky |  | Výsadby slivoní po odtranění starých napadených šárkou, 26.3.2009 Dobrý den.Prosím o radu, jak postupovat při výsadbě nových slivoní poté, kdy staré napadené šárkou byly odstraněny i s kořeny.Jde mi o to, po jaké době lze opět sadit - prý nejdříve až po 10 letech??, dále jak v mezidobí připravit půdu?-hnojit,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|