Příspěvky uživatele - 217.137

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přípravek Deko, 3.8.2009
Ad maso: ... nie je nic lepsie ako si nejaku nerest a slabostku vyargumentovat vedecky a preto to netreba kazit inou menej atraktivnou teoriou.
Rajčata, papriky - preventivní postřik?, 1.6.2009
Jsou-li stříkaná stejně, proč si přidělávat práci s pěstováním?Když už tak aspoň ať stojí za tu námahu a jsou jiná než,, koupenská."  
Fialové listy paprik, 1.6.2009
Hlavně bys je mněl začít okopávat.Dost ti tam roste plevel a kořeny paprik se potřebují provzdušnit.Ty máš okolo kyprou zem a těsně u stonkú ji kyprou nemáš.Toje špatně.Nejen zalévej, ale také kypři.Skus to, určiťe stím nic neskazíš.
Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku, 14.4.2009
A ešte niečo, ventilky pneumatík predných kolies boli neprakticky umiestnené, mal som nadstavec. Martin
Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku, 14.4.2009
Pozerám, že tento traktorík má stále svojich fanúšikov. Mali sme ho doma asi 14 rokov. Pred tromi rokmi sme ho predali. Moc sa nenadrel - záhradu máme asi 0,5 ha. Aj keď to bol u nás doma obľúbený stroj, mal som k nemu a mám niekoľko výhrad. Na... celý příspěvek >
trativod, 26.3.2009
Ak tá jama bude kompletne vystlaná geotextýliou tak kadiaľ bude odtekať voda z jamy? Ja by som dal geotaxtíliu iba na vrch štrku jamy (trativodu).
Rektifikace, 14.12.2008
pozor na prvu frakciu
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika