Příspěvky uživatele - 134.58

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
narcisy, tulipány, hyacinty, 24.3.2009
ok, dakujem :) budem sa drzat vasich rad a snad to dobre dopadne :) V
Vhodne trvalky do kvetinaca, 24.3.2009
mala by som kvety pri okne na polcike (zmesti sa tam tak 10 kochlikov) a okno je smerom na juho-zapad, ked svieti slnko tak maju dost svetla. Mam rada kvitnuce kvety, ozivia mi izbu, zelene su fajn ale radsej by som pestovala kvitnuce trvalky :) tak... celý příspěvek >
narcisy, tulipány, hyacinty, 22.3.2009
tak diky za radu... skusim ich pestovat do uzavretia cibul a potom snad hodit niekde do chladu... inak v chalde maju byt normal v kochliku?a treba aj tmu ci staci len chlad? diky
Vhodne trvalky do kvetinaca, 22.3.2009
Som zaciatocnicka v starostlivosti ohladom kvetin, a tak by som potrebovala poradit, ze ake trvalky by som si mala zasadit do kvetinaca (nemam zahradu a ani balkon) aby mi vela kvitli a ako sa o ne starat. Chcela by som nejake celorocne kvitnuce aby... celý příspěvek >
narcisy, tulipány, hyacinty, 20.3.2009
Chcem sa spytat na tulipanyy, ktore som si kupila v kvetinaci v obchode. Presadila som ich do vacsieho kochlika a dala novy substrat pre izbove kvetiny.Krasne mi vykvitli ale uz odkvitaju a ja teraz neviem co s nimi mam robit kedze nemam zahradu a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika