Příspěvky uživatele - 28.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
vlčí bob, 29.3.2008
Je pravda, že vlčí bob neboli lupina mají raději mírně kyselou půdu? Je tedy vhodné přidat trochu rašeliny? Přemýšlím o výsevu ze semínek, ale nevím jak na to - rovnou do půdy, nebo raději pařeniště? Měla jsem jednu rostlinku červeného bobu a dost u... celý příspěvek >
Kdy sázet sazečku cibule? Úplný začátečník, 20.3.2008
Ráda bych vysadila na zkoušku pár sazeček cibule mezi řádky mrkve (prý je to dobré proti háďátku). Kdy to mám udělat? Mrkev jsem vysela pred cca 10dny. Mám počkat až vyleze mrkev, nebo cibulku dát na záhon dokonce až po zmrzlých? Jsem úplný... celý příspěvek >
Meruňka kvete III, 20.3.2008
Moc vám držíme palce, ať se Vám alespoň něco urodí. Naše meruňky naplno kvetou, tak jsme nad nimi letos již zlomili hůl...:(, jsou velkého vzrůstu a tak se nedají zakrýt. Máme ještě nové malé pozdější odrůdy a ty mají pupeny asi jako ty Vaše, snad... celý příspěvek >
Jakou odrůdu?, 19.3.2008
Máme několik stromů meruňek na jižním svahu u Loun, nejranější již bohatě kvetou, jsou dosti velké tudíš není možné je zakrývat, ale to postříkání vodou by mě zajímalo. Opravdu je to účinné? Jak často a v kterou dobu to udělat? Nebo je lepší nechat... celý příspěvek >
Máte zkušenosti s Zahrada-online.cz, Lucon Bulbs, Basik, atd?, 12.3.2008
Ráda bych koupila nějaké dosny, denivky a trvalky  atd. zaujala mě nabídka ZAHRADA-ONLINE.CZ, ale raději se zeptám na někoho kdo u nich již objednával. Jaké jsou rostlinky-drobné,pěkné? Dobře balené, nezaměňují druhy atd? Také se mi... celý příspěvek >
Popínavka na slunce, vítr a sucho?, 9.3.2008
Moc děkuji za reakce! Réva vinná to není špatný nápad! Máme jí samostatně a daří se jí na jižním svahu dobře asi i větrno by jí nemělo vadit... Na plot bych jí ale raději nevolila z důvodů, že obrůstá a zelená se docela pozdě oproti ostatním... celý příspěvek >
Umístění vřesoviště?, 7.3.2008
Moc Vám všem děkuji za reakce! S ořešákem už jsem to tedy vypustila z hlavy! Pokusím se vytvořit pro mini vřesoviště trochu chráněné místo, vytvořením vyšší kamenité zídky ze slunečné a větrné strany, která by je mohla chránit částečně... celý příspěvek >
Popínavka na slunce, vítr a sucho?, 5.3.2008
Jaké popínavce prosím nevadí stálé slunce, sucho a velice větrno? Měla by obrůstat plot z pletiva. Existuje vůbec něco takového? Nejprve jsem z neznalosti vysadila břečťan, který nepřežil až na pár živořících zbytků, nyní tam mám pár zimolezů, ale... celý příspěvek >
Umístění vřesoviště?, 5.3.2008
Ráda bych se zeptala kde založit vřesoviště. Máme velice slunnou suchou větší zahradu (jižní svah) a tak mně napadlo aby nebyly vřesy a pod. na nepřetržité výhni umístit je pod ořech do částečného zastínění (jiný velký strom nemáme). Jenže jsem se... celý příspěvek >
Čerpadlo se spadlou hadicí nelze vytáhnout ze studny, 2.3.2008
Děkuji za dobré rady, teď kvůli deštům jsme zatím nic nezkoušeli, ale chystáme se. Zdravím MM
Čerpadlo se spadlou hadicí nelze vytáhnout ze studny, 27.2.2008
No já vím, že je to úsměvné a připadáme si jako Pat a Mat, ale i přesto se svěřujeme, ač Vás třeba jen pobavíme...
Čerpadlo se spadlou hadicí nelze vytáhnout ze studny, 27.2.2008
Po zimě, čerpadlo ačkoli je přidělané na silnějším silonovém provázku nelze vytáhnout ze studny (15m), protože nám na něj spadla nedopatřením hadice, co s tím? Bojíme se, že když budeme tahat nahoru lanko se přetrhne, jelikož ponorné čerpadýlko a... celý příspěvek >
Zatravnění svahu zpevnění a sítě?, 19.2.2008
Poraďte nám prosím někdo kde sehnat sítě na zpevnění proti sesuvu půdy při zakládání trávníku ve svahu. Viděli jsme je kdysi, kdesi v parku a zaujali nás, leč marně po nich pátráme. Jsou nejspíše z provazů. Nebo jak zamezit jinak sesuvu půdy na... celý příspěvek >
Zpevnění svahu, 18.2.2008
Chceme zatravnit ostrý kopeček suti na zahradě, plánujeme zasít travní semínko a chceme zpevnit půdu proti splavování provazovými sítěmi (možná jsou jutové nebo kokosové, zahlédli jsme je kdesi v parku pri úpravách svažitého pozemku), nevíte kde se... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika