Příspěvky uživatele - 150.221

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rider nebo trakturek, 7.8.2009
Má někdo zkušenosti s riedrem Jonsered? Uvažuji o koupi jejich nejvaší řady FR 2216 A2 4x4, kosa záběr 112cm. Jedná se mi hlavně o sekání. Na tahání vlečky máme Zetora. Pozemek je zhruba 12 000m2 a mírný svah.  Díky Tom
Křovinořezy Jonsered, 5.8.2009
Vlastním Jonsered BC 2145 a jsem sním maximálně spokojený. Seču kolem 8000-10 000 m2 břehů a je to hukot. Vibrace 0, ale hodně řve. Já jsem to vyřešil ochraným štítem se sluchátkama.
Traktorek Starjet nebo Wisconsin?, 21.6.2009
Hydroegar je na tom v porovnání s převodovkou Kanzaki jak s kvalitou? 
Traktorek Starjet nebo Wisconsin?, 7.6.2009
Nevíte jakou převodovku má Wisconsin?  Nikde jsem se to nedočetl.
Primule - jak na ně?, 28.4.2009
Dobrý den, souhlasím s tvrzením v minulém příspěvku,, že čím hloupější zahradník tím větší mrkev" Já jsem si asi před 4lety koupila nejaké primulky u zahradníka a jakmile mi odkvetly hned na jaře jsem je vsadila do země a více jsem se o ně... celý příspěvek >
Jakou koupit farmářku, 24.3.2009
Spotřebu bych až tak u přípravy palivového dříví neřešil. Spočítejte si selským rozumem, kolik Vám ten rozdíl udělá, když za rok nařežete 30 metrů na topení. Půl kanistříku? Tu spotřebu ocení ten kdo s pilom dělá hodně. Spíš bych ocenil to, že ta... celý příspěvek >
Jakou koupit farmářku, 23.3.2009
Můžu souhlasit s HQ55 vlastním jí 12 let a v servisu jsem ještě nebyl. Jinak mezi mými známými je jich ještě 6 a neslyšel jsem na ni křivého slova. Dokonce i známý servisák z HQ mi říkal, že jí preferuje před novějšími farmářkami od HQ. Prý to není... celý příspěvek >
Kategorie motorovych pil dle vykonu, 21.3.2009
Jestli můžu doporučit tak HQ 55. Léty odskoušený, poctivě udělaný model, žádný bakelit. Vlastním tuto pilu již 12 let a leju jenom benzín a olej.  V okolí vím o dalšich 6 a všichni jsou sní spokojení. Vibrace jsou trošku větší, než u nových... celý příspěvek >
Travní traktorek Wisconsin, 25.2.2009
Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo máte zkušenost s travními traktory Wisconsin. Jedná se mi o kvalitu a spolehlivost. Jestli motor Kohler nebo Honda a jaké převodovky traktory používají. Děkuji za každou vaši informaci. TV
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika