Příspěvky uživatele - 181.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Marunaka TH48DX pro nebo Solo 154, 13.1.2007
Pro pana Máru, ano díval jsem se na Dolmar -pouze teda na netu:. a nevypadá opravdu špatně.  Ve svém okolí nemám bohužel prodejce, ani servis na Dolmar. KZ mám se servisem 2 km od domova. Tak proto ta volba. A hlavně mohl jsem si... celý příspěvek >
Marunaka TH48DX pro nebo Solo 154, 12.1.2007
Dobrý den , jestli můžu s mou troškou zkušeností přispět. Řeším obdobný problém a asi před 3 týdny jsem obdobně jako Vy vyprovokoval diskuzi ohledně profi křovinořezech, níže ji naleznete pod názvem "Výběr profi křovinořezu"Za tu dobu jsem... celý příspěvek >
Výběr profi křovinořezu, 7.1.2007 Obsahuje fotku
Dobrý den děkuji za informaci, prosím mohl by jste mě pro zájem udat ty adresy? Děkuji P.P.
Výběr profi křovinořezu, 6.1.2007 Obsahuje fotku
Ano Super, ty údaje mi připadají s porovnáním s HQ,KZ,a Marunakou dost nízké. Ono se udává: vibrace za provozu minimální  levá/pravá... celý příspěvek >
Pane +++ +++, Luboši, nedalo mě to a sehnal jsem si údaje o vibravích a hlučnosti některých strojů. Marunaka TH 48D......vibrace 3,8/4,9 m/s2, hlučnost 92/106, výkon 48,6ccm HQ 252RX ...........vibrace 3,0/4,5 m/s2,hlučnost 96/114, výkon 51,6... celý příspěvek >
Stromková růže: sázení a zazimování, 6.1.2007
:-)
Výběr profi křovinořezu, 6.1.2007
Dobrý den, o Dolmaru jsem neuvažoval , ale mrknu na něj. Díky
Díky, mě by spíše zajímaly takto podrobné údaje od Stihlu FS450? Tyto údaje od HQ jsem si taky našel na jejich oficiálních stránkách. P.P
Vážený pane, :-))) koukám, že naše diskuse je od samého začátku dost úsměvná. Vidím, že máte přehled o křovinořezech.))).Nevidím důvod , proč bych Vás měl "sprdnout" jak píšete.....pokud máte údaje od ostatních značek strojů tak sem s... celý příspěvek >
Sám nevím , čekám na nějaké reference  a zkušenosti od těchto modelů. Mě se třeba osobně dost  zamlouvá verze od Stihlu FS450. Značka, která má tradici a jméno. A díval jsem se po internetu, dá se sehnat i lacineji než jsem udával. HQ je... celý příspěvek >
Ne, jsem pouze zákazník, který si chce dobře vybrat odpovídající stroj. Ano a jak píšete několik hodin denně s ním bezproblémově dělat. Proto jsem chtěl touto formou vyprovokovat nezávislou diskusi o křovinořezech. A zároveň se dovědět o těchto... celý příspěvek >
Hmm, no zkusím se tedy někde porozhlédnout a fizicky si prohlédnout model TH48DX,  já tedy spíše simpatizuji s modely Husqvarna 250R,Stihl FS450,Komatsu Zenoah BCZ5000CL Připadají mě oproti modelu TH48DX masivnější a co se týče... celý příspěvek >
Děkuji, ano díval jsem se taky na tento model Marunaky, ale tento model nemá dostatečně odpružený motor, a vzhledem že s křovinořezem strávím dost dlouhou dobu je pro mě pohodlí při práci dost podstatné. A to bohužel Marunaky nemají.Ale jinak díky... celý příspěvek >
Dobrý den, uvažuji na jaře o koupi profesionálního křovinořezu a byl bych velice rád , pokud by se se mnou mohl nějaký odborník nezávisle podělit o zkušenosti. Vzhledem k tomu, že vlastním dost velké plochy jak lesního porostu, tak i  luk ,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika