|
Příspěvky uživatele - 181.136
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Marunaka TH48DX pro nebo Solo 154, 13.1.2007 Pro pana Máru,
ano díval jsem se na Dolmar -pouze teda na netu:. a nevypadá opravdu špatně. Ve svém okolí nemám bohužel prodejce, ani servis na Dolmar. KZ mám se servisem 2 km od domova. Tak proto ta volba. A hlavně mohl jsem si... celý příspěvek > |  | Marunaka TH48DX pro nebo Solo 154, 12.1.2007 Dobrý den ,
jestli můžu s mou troškou zkušeností přispět. Řeším obdobný problém a asi před 3 týdny jsem obdobně jako Vy vyprovokoval diskuzi ohledně profi křovinořezech, níže ji naleznete pod názvem "Výběr profi křovinořezu"Za tu dobu jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Výběr profi křovinořezu, 7.1.2007  Dobrý den
děkuji za informaci, prosím mohl by jste mě pro zájem udat ty adresy?
Děkuji P.P. |  | Výběr profi křovinořezu, 6.1.2007  Ano Super,
ty údaje mi připadají s porovnáním s HQ,KZ,a Marunakou dost nízké.
Ono se udává: vibrace za provozu minimální levá/pravá... celý příspěvek > |  | Výběr profi křovinořezu, 6.1.2007  Pane +++ +++, Luboši,
nedalo mě to a sehnal jsem si údaje o vibravích a hlučnosti některých strojů.
Marunaka TH 48D......vibrace 3,8/4,9 m/s2, hlučnost 92/106, výkon 48,6ccm
HQ 252RX ...........vibrace 3,0/4,5 m/s2,hlučnost 96/114, výkon 51,6... celý příspěvek > |  | Stromková růže: sázení a zazimování, 6.1.2007 :-) |  | Výběr profi křovinořezu, 6.1.2007 Dobrý den,
o Dolmaru jsem neuvažoval , ale mrknu na něj.
Díky |  | Výběr profi křovinořezu, 6.1.2007 Díky,
mě by spíše zajímaly takto podrobné údaje od Stihlu FS450?
Tyto údaje od HQ jsem si taky našel na jejich oficiálních stránkách.
P.P |  | Výběr profi křovinořezu, 6.1.2007  Vážený pane,
:-))) koukám, že naše diskuse je od samého začátku dost úsměvná. Vidím, že máte přehled o křovinořezech.))).Nevidím důvod , proč bych Vás měl "sprdnout" jak píšete.....pokud máte údaje od ostatních značek strojů tak sem s... celý příspěvek > |  | Výběr profi křovinořezu, 6.1.2007 Sám nevím , čekám na nějaké reference a zkušenosti od těchto modelů. Mě se třeba osobně dost zamlouvá verze od Stihlu FS450. Značka, která má tradici a jméno. A díval jsem se po internetu, dá se sehnat i lacineji než jsem udával. HQ je... celý příspěvek > |  |
|  | Výběr profi křovinořezu, 6.1.2007 Ne, jsem pouze zákazník, který si chce dobře vybrat odpovídající stroj. Ano a jak píšete několik hodin denně s ním bezproblémově dělat. Proto jsem chtěl touto formou vyprovokovat nezávislou diskusi o křovinořezech. A zároveň se dovědět o těchto... celý příspěvek > |  | Výběr profi křovinořezu, 6.1.2007  Hmm,
no zkusím se tedy někde porozhlédnout a fizicky si prohlédnout model TH48DX, já tedy spíše simpatizuji s modely
Husqvarna 250R,Stihl FS450,Komatsu Zenoah BCZ5000CL
Připadají mě oproti modelu TH48DX masivnější a co se týče... celý příspěvek > |  | Výběr profi křovinořezu, 6.1.2007 Děkuji,
ano díval jsem se taky na tento model Marunaky, ale tento model nemá dostatečně odpružený motor, a vzhledem že s křovinořezem strávím dost dlouhou dobu je pro mě pohodlí při práci dost podstatné. A to bohužel Marunaky nemají.Ale jinak díky... celý příspěvek > |  | Výběr profi křovinořezu, 6.1.2007 Dobrý den,
uvažuji na jaře o koupi profesionálního křovinořezu a byl bych velice rád , pokud by se se mnou mohl nějaký odborník nezávisle podělit o zkušenosti. Vzhledem k tomu, že vlastním dost velké plochy jak lesního porostu, tak i luk ,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|