|
Příspěvky uživatele - 65.68
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ginkgo biloba Annys dwarf, 11.6.2008 Dobře letící balón urazil letošní hlavní výhon Ginkga... Neurazil ho celý, asi půlka zbyla. Tvoří ginkgo pupeny, ze kterých může obrazit, nebo mám jít p pro nový stromek? |  | Malus sargentii Tina, 30.5.2008 Ví někdo ja velká bude tato okrasná jabloň? Je nízká, roub tak 40cm nad zemí? Někde píšou výšku 1.5m někde i 3m??? |  |
|  | Acer palmatum dissectum + mšice, 5.5.2008 Květy javoru jsou obsypány mšicemi, čím v současném deštivém počasí zasáhnout? |  | nízké jehličnany, 16.4.2008 Tisy. |  | Acer Davidii, 7.4.2008  Pro srovnání posílám fota výše zmíněného javoru. Zajímavé je, že mám na zahradě rovněž acer davidii ale subspecies grosseri mám ho od jeho 50 cm a červený nebyl taky, ani kdysi ani teď když už má 2 m??? |  | Acer Davidii, 4.4.2008 Bez fografií je to hádání z kišťálové koule ale pokud je to javor a keř a má červenou barvu kůry, tak by se mohlo jednat o acer palmatum sango kaku. Acer davidii subsp.grosseri mám na zahradě a opravdu červený není ani trochu. Prodejci často... celý příspěvek > |  | Tisy - tvarování, 23.1.2008 Děkuji všem za odpovědi ale je tu ještě jeden problém a to termín stříhání. Někteří zahradníci tvrdí, že ideální je konec zimy (únor), druzí, jak uvádí poslední příspěvek, červen??? |  |
 |
|
|
|