Příspěvky uživatele - 65.68

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ginkgo biloba Annys dwarf, 11.6.2008
Dobře letící balón urazil letošní hlavní výhon Ginkga... Neurazil ho celý, asi půlka zbyla. Tvoří ginkgo pupeny, ze kterých může obrazit, nebo mám jít p pro nový stromek?
Malus sargentii Tina, 30.5.2008
Ví někdo ja velká bude tato okrasná jabloň? Je nízká, roub tak 40cm nad zemí? Někde píšou   výšku 1.5m někde i 3m???
Acer palmatum dissectum + mšice, 5.5.2008
Květy javoru jsou obsypány mšicemi, čím v současném deštivém počasí zasáhnout?
nízké jehličnany, 16.4.2008
Tisy.
Acer Davidii, 7.4.2008 Obsahuje fotku
Pro srovnání posílám fota výše zmíněného javoru. Zajímavé je, že mám na zahradě rovněž acer davidii ale subspecies grosseri mám ho od jeho 50 cm a červený nebyl taky, ani kdysi ani teď když už má 2 m???
Acer Davidii, 4.4.2008
Bez fografií je to hádání z kišťálové koule ale pokud je to javor a keř a má červenou barvu kůry, tak by se mohlo jednat o acer palmatum sango kaku. Acer davidii subsp.grosseri mám na zahradě a opravdu červený není ani trochu. Prodejci často... celý příspěvek >
Tisy - tvarování, 23.1.2008
Děkuji všem za odpovědi ale je tu ještě jeden problém a to termín stříhání. Někteří zahradníci tvrdí, že ideální je konec zimy (únor), druzí, jak uvádí poslední příspěvek, červen??? 
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika