Příspěvky uživatele - 5.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poradí někdo?, 17.1.2010
Já mám tuhle květinu již dlouho, daří se jí, množí se, ale myslím že se normálně nerozvětvuje... Nepřelévejte. Já ji mám na severní straně na okně.
Sekvoj obrovská, 17.1.2010
Semínka jsem koupila v Sequoia parku v USA, bude to Sequoia gigantea. Má jehličí kolem dokola...
Sekvoj obrovská, 17.1.2010
Dobrý den, mám 11letou sekvoj obrovskou, kterou jsem si vypěstovala ze semínka. Dřívě jsem ji na zimu před největšímy mrazy sklízela, ale teď je tak velká, že manipulace je obtížná. Podcenila jsem zimní "ochranu" a i při těch mrazech co tu... celý příspěvek >
preštepenie starej liesky, 24.3.2009
To je šílený nápad... Starou lísku je potřeba uřezat u země a pomocí nátěru aď již chemického, nebo biologického(houba) ji zlikvidovat.. Novou lísku bych určitě zasadil alespoň kousek jinde. jinak mám taky na různých místech vytipované lísky s... celý příspěvek >
Který keř poroste v blízkosti ořešáku?, 24.3.2009
Je známá věc, že v blízkosti, nebo spíš pod ořešákem se nedaří víceméně ničemu.i mouchy před ním zdrhají... Proto bývá ořešák u hnoje...:-)
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika