|
Příspěvky uživatele - 72.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výběr sekačky - elektrická nebo benzínová, i s mulčem - moje mýty, 21.5.2009 Já mám Brigs 50 a spotřeba je opravdu velice malá. Kolikrát si říkám, že musí jet už jen na plyny a pak se podívám do nádrže a je tam stále ještě na dně benzín. El. kabel bych tahat nechtěl.D. |  | Idealni pila pro pilneho chalupare, 28.4.2009 Na řezání okolo chalupy jsem kdysi koupil Dolmar PS33. Po rekonstrukci a přestěhování na vesnici, topení převážně dřevem, jsem začal přemýšlet o silnější pile. S Dolmarem dobré zkušenosti, a tak jsem řešil pouze typ u stejné značky. Abych se vyhnul... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou koupit farmářku, 22.3.2009 Servis a prodej Dolmaru dělá Ehrig, Semanín. |  | Kategorie motorovych pil dle vykonu, 17.3.2009 Já měl několik let pro práci na chalupě Dolmar PS33 a byl s ní naprosto spokojený. Po přestěhování na vesnici jsem však potřeboval k přípravě palivového dřeva (topím z 90% dřevem) silnější pilu. Nechtěl jsem udělat znovu chybu a koupit slabou pilu.... celý příspěvek > |  |
|
|
|