Příspěvky uživatele - 34.43

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Domácí vodárna, 20.5.2009
Dobrý den, chci si k rodinnému domu pořídit domácí vodárnu a žádám vás odborníky o radu, co si mám pořídit. Mám zahradu ca 1000m, přes pozemek mi vede potůček a chtěl bych, aby byla možnost zavlažovat třeba i celou zahradu naráz prostřednictvím... celý příspěvek >
Tlaková myčka Karcher, 20.3.2009
A to je jaký model?
Tlaková myčka Karcher, 20.3.2009
Zdravím odborníky. Potřebuju poradit s tlakovou myčkou. Předvybral jsem si Karcher K 5.55 MD T 400 Jubilee, což by měla být nějaká akční limitonaná série ca za 8.000 Kč. Měla by mít hliníkové čerpadlo. Ostatním parametrům moc nerozumím, proto se... celý příspěvek >
Sekačka Honda HRG 465 C3 SDE, 20.3.2009
Chtěl bych poradit, jestli jsem si vybral dobře, když si na zahradu ca 800m chci koupit sekačku Honda HRG 465 C3 SDE. Nabízejí mi ji u nás za 14.000 Kč. Děkuji Michal
Pletivový plot ve svahu, 16.9.2008
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jakým způsobem mám udělat pletivový plot v asi 30st. svahu? Mám pletivo roztočit šikmo podél svahu a kraje nějak zastřihnout nebo ho mám roztočit rovně, pak jednu stranu vyzvednout podél toho svahu a tím ho zformovat?... celý příspěvek >
Údržba bazénu, 31.5.2008
Dobrý den, chceme koupit dětem obyčejný kruhový bazén Tampa 3,66x,91m s kartušovou filtrací. Myslel jsem si, že bazén napustím (s vodou nemáme problém - máme čistý potok), voda se za nějakou dobu ohřeje a za čas až se zkazí ji zase vyměním. Po... celý příspěvek >
Strunová sekačka, 29.3.2008
Ctěl bych si koupit el. strunovou sekačku Wolf GT 850. Budu ji mít na úpravy nerovných ploch okolo rod. domu. Je to dobrá volba? Děkuji
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika