Příspěvky uživatele - 99.106

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
plevel, 1.8.2006
dobrý den, asi mě ukamenujete ale přesto se zeptám - v zahradě i v nově založeném trávníku mi roste nějaký plevel který je nízký má dužnaté listy (něco jako sukulenty) a hrozně se zozlézá po celé zahradě. když s ním nic nedělám (nezničím)tak za pár... celý příspěvek >
klíšťata na zahradě, 24.7.2006
Dobrý den, chtěl bych vás poprosit o radu s klíšťaty na zahradě - pomohl by nějaký postřik trávy např proti mšicím i proti klíšťatům? 
Jak množit tulipány ze semen?, 28.2.2006
Prosím o radu, jak množit drobné odrůdy tulipánů ze semen. Semínka mám již k dispozici, ráda bych věděla, kdy je sázet , jeké jsou ideální podmínky ke klíčení a jak pečovat o mladé sazeničky, než utvoří kvalitní cibule. Děkuji za odpověď.
tulipa tarda, 28.2.2006
Doposud jsme množili tulipány pouze z cibulí. Ráda bych vyzkoušela množení planých tulipánů ze semen. Semínka jsme sebrali na podzim, uchovali na suchém a chladném mídtě. Lze je zjara vysadit ?
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika