|
Příspěvky uživatele - 234.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Elektrická pila Jonsered, 1.2.2007 Reakcia na prispevok p.Josef Novák, 1.2.2007 12:50:
-- vase sluby o nahrade skody su usmevne, ale viac k tomu nedodavam,
-- nie je primarne, kto-co povedal/napisal, ale viac zavazia argumenty, ktore vam jaksi chybaju,
-- a uz vobec nie je... celý příspěvek > |  | Elektrická pila Jonsered, 1.2.2007 Pan Josef Novák, 1.2.2007 10:19,
reagujuc na vase vyhlasenie "... a za správnost uvedené věty si ručím" sa pytam: Cim rucite ? Ako rucite? Komu rucite? Prepacte,(=prominte), ale trochu mi to pripomina pivne kecy. To naozaj zaplatite hocikomu... celý příspěvek > |  |
|  | Elektrická pila Jonsered, 1.2.2007 Pan Josef Novak,
je treba vam pripomenut zakladny dotaz pana M., ktory zalozil tuto sekciu: "... prosím o zkušenosti, popřípadě na co si dát pozor..." Takze pan M. dajte si pozor na insitne blaboly typu "Josef Novák, 31.1.2007 17:29 :
Délka... celý příspěvek > |  | Elektrická pila Jonsered, 31.1.2007 Presne tak, a kedze je to elektricka pila, tiez si dajte pozor na kvalitnu predlzovacku: musi byt trojzilova, prierez min.2.5 mm2, max. dlzka 50metrov, ak netreba tak dlhu, radsej kratsiu, gumova izolacia je optimalna, hlavne za mrazov -netuhne, a... celý příspěvek > |  | mrkev plná červíků, 30.1.2007 Tiez sme sa potykali s podobnym problemom cervivosti mrkvy, a do znacnej miery (ktora je uz pre nas unosna) sme si pomohli nasledovnou radou: NEPRETRHAT MRKVU! Pri klasickom vysiati z ruky, su semienka prilis husto, a samozrejme po vzideni... celý příspěvek > |  | kultivátor, 30.1.2007 Z vlastnej dobrej skusenosti mozem doporucit Vari-Honda, aj ked uznavam, ze pre rozlohu, ktoru obrabate to moze byt silny kaliber. To by som vam vsak nepisal iba tak. Chcem vam dat do pozornosti iny aspekt systemu Vari, ktory je bohvie preco na... celý příspěvek > |  | zelenina x popel, 15.1.2007  Ak je to popol z cisteho dreva, normalne spaleny (nie s pridusenym dehtujucim ohnistom), tak popol je cisty a moze sa tam zelenina sadit. Ak ste ovsem prikurovali aj farbenym (barvenym) drevom, PET flasami (lahvema) , mikrotenovymi sackami,... celý příspěvek > |  | Pokojové květiny nevyžadující dostatek světla, 14.1.2007 Nefrolepka - Nephrolepis |  | Re: Sekery Fiskars2400 a Fiskars1500PRO su skvele, 10.1.2007  Doteraz som sekeru Fiskars VZDY za tie roky ostril RUCNE (nie strojom) a rucne to doporucujem aj vam. Pretoze dobre drzi ostrie, staci ju ostrit pomerne zriedka. Postup: Brusny kamen s dvojitou zrnitostou z baumaxu (ma tvar kvadra o rozmeroch asi... celý příspěvek > |  | Krovinorez Stihl, Honda alebo Husqvarna?, 5.1.2007 Dakujem za odpoved, potreboval som to pre svoju potrebu,
(svojpomocnu udrzbu ) lebo tento udaj nie je v navode, rovnako ako vola ventilov. Ja vasu skusenost, aj vas nazor respektujem.
Keby niekto vedel poradit, kde sa daju najst taketo (vule... celý příspěvek > |  |
|  | Krovinorez Stihl, Honda alebo Husqvarna?, 5.1.2007 Este takto:
Ako casto nastavujete vuli ventilu na Honda UMK 425 U3E ?
Dik. |  | Krovinorez Stihl, Honda alebo Husqvarna?, 5.1.2007 Skusim sa opytat este raz:
Ako casto nastavuje volu ventilov na Honda UMK 425 U3E ?
Dik. |  | Krovinorez Stihl, Honda alebo Husqvarna?, 5.1.2007  Ako casto nastavuje volu ventilov na Honda UMK 425 U3E ?
|  | STIHL MSE 220 CQ je prva liga, 5.1.2007 Ked sa na to pozriem na to takto, tak mate pravdu, titulok nemusel byt taky honosny (ved je to skoro ako reklama). Inak vsimnite si, ze v clanku som uz pouzil slovko "asi". Zrejme som sa trochu nechal uniest konstrukciou MSE220CQ. Myslel som to... celý příspěvek > |  | STIHL MSE 220 CQ je prva liga, 4.1.2007 Ano, presne tak, v zakladnej vybave vazi 6,2 kg, ale ved je to "kovova" profi pila na celodennu zataz. Je fakt, ze po viacerych hodinach pilenia to pociti hlavne prava ruka, ale chlap zase nieco vydrzi. Ovsem aby som uspokojil vase investigativne... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|