|
Příspěvky uživatele - 4.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Challenge AJ 92 - 16 HP vs. Expert 92.160 H, 13.6.2012 Zdravím, mašina vypadá na pohled bytelně, určitě i výkonem bude stačit. Však uvidíte, až budete mít více zkušeností. Mě čeká větší sečení teď o víkendu, konečně pořádně zapršelo a tráva začíná mít pořádný vzrůst a hlavně hustotu (cca 20 cm). Doposud... celý příspěvek > |  | Challenge AJ 92 - 16 HP vs. Expert 92.160 H, 13.5.2012 Tak jsem Experta u Mtf koupil, jsem zvědavý, jak to dopadne, snad nebude problém. Ale pro koupi tohoto stroje bylo v mém případě hned několik kritérií, které splňoval včetně prodejce:
- servis MTF mám ze všech nejblíže, vykonný motor, který... celý příspěvek > |  |
|  | Jaké cibulnaté vydrží v květináčích?, 19.3.2009 Co se týká kvetení v květináči, je opravdu ovlivněno množstvím dostupných živin, ale to se dá snadno napravit hnojením. Pokud vládnete anglicky, doporučuju skalničkářský web srgc.org.uk a tam se v tzv. Ian Young Bulb Log dozvíte spoustu zajímavých... celý příspěvek > |  | Hyacinty - množení, 28.10.2008 S výsevy cibulovin mám určité drobné zkušenosti, respektive vyséval jsem narcisy a vycházel jsem při tom z informací, které jsem získal na výborném skotském skalničkářském webu. Takže: semena po uzrání skladovat v jemném písku a před výsevem je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|