Příspěvky uživatele - 216.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Identifikace rostlin, 18.9.2009 Obsahuje fotku
neví někdo co je to za rostlinky?
Poradíte co je to za druh Aloe, 11.9.2009
Jedná se o aloe marlothii
Ruj vlasatá, 22.5.2009
Žádná ruj není plešoun! Aby kvetla a měla vlasy, musí se min. 1x za měsíc přihnojit (březen - září), úplně stačí obyčejný Cererit, lepší je granulovaný kravský hnůj. Původně ani mně nekvetla a prvních pět let neměla ani vlasy, ale zjistil jsem, že... celý příspěvek >
Z25 a bubnovka?, 27.3.2009
Z 25 a bubnovka lze, ale: 1) vzhledem k výkonu max. 135 cm záběr (větší záběr neudrží tento traktor v potřebných otáčkách 2) bubnovka silně nadlehčuje přední nápravu - je třeba ji dodatečně zatížit, nebo alespoň vodu do předních kol Závěrem -... celý příspěvek >
Křovinořez 4 nebo 2 takt, 19.3.2009
Využívám Active 35 4T a už bych do 2T nešel- kultivovanější chod, nesmrdí a třetinová spotřeba. Čtyřtakt je super a práce s ním je o něčem jiném.
Traktor (mini) pro drobného zemědělce - poradíte?, 21.2.2009 Obsahuje fotku
já osobně bych vubec do ňákýho číňana ani do ňáký jiný ciziny nešel, nejlepší je zetor 50 super, je to škvělej pomocník na pole i do lesa, utáhne neuvěřitelný kmeny a díky vyšímu zdvihu ho stačí jen lechtat a on pořád jede a jede, prostě Supr je... celý příspěvek >
Traktor (mini) pro drobného zemědělce - poradíte?, 20.2.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, děkuji za upřesnění informace-čerpal jsem jen z inzertního serveru. Ta cena je pravděpodobně včetně kabiny (bez kabiny je inzerován za 199000vč. dph), ale neumím bohužel madarsky a nedovedu upřesnit co vše dodávka obsahuje. Na loňské... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika