Příspěvky uživatele - 212.22

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Elektrickou řetězovou pilu Narex nebo Bosch?, 21.9.2006
Pane Pooh, jestli Vás tak mohu oslovit, když je motor předimenzovaný, to ještě neznamená že musí být větší a těžší. Zažil jsem i případy obrácené. Jak je to možné ?  Použije se lepší druh materiálu na plechy, na vodič a lépe promyšlené chlazení... celý příspěvek >
Motorová pila Oleo-mac, 20.9.2006
Vyběhnutý pístní čep je závada záruční ! Vznikla tak, že segrovka (pojistný kroužek) která má za úkol jistit čep před nevhodným samovolným přemístěním byla při montáži ne zcela zaskočená v drážce a zůstala viset v otvoru těsně před ní. ( výrobní... celý příspěvek >
Elektrickou řetězovou pilu Narex nebo Bosch?, 20.9.2006
Zaujal mě příspěvek pana host - xxx.xxx.234.140, 20.9.2006 10:25 Viděl bych to trochu jinak. Vliv  na „shoření“ motoru má především přetěžení při řezání, ( například tupý řetěz, přílišné tlačení na pilu která nemá funkční... celý příspěvek >
palivo pro dvoutakty - Aspen, 8.9.2006
Ono hodně záleží na tom u který pumpy jste tankoval (název) Nebo jak kvalitní (nekvalitní) benzin jste natankoval
Jakou sněhovou frézu?, 5.9.2006
Copak, už Vás roztočení kola, sedmiletá záruka nebo Cadilac neláká?? Někde jsem tu četl, že v testovinách byl Moutfield nejlepší! (nebo tak nějak)  A navíc to máte za darmo!Nebo snad ne?
Krtek na zahrade, 24.8.2006
Zkoušela jste si pročíst příspěvky pod názvem "Krtek - a je to"?
Plast a benzín, 23.8.2006
Teoreticky vhodné nejsou. Plast který je stavěn pro styk s benzinem musí dle normy obsahovat mimo jiné, určité procento uhlíku z důvodu zabránění vzniku statické elektřiny. V praxi bych řekl že jsou vhodné. Jsou stavěné na olej a proto vydrží i... celý příspěvek >
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika