|
Příspěvky uživatele - 212.22
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Elektrickou řetězovou pilu Narex nebo Bosch?, 21.9.2006 Pane Pooh, jestli Vás tak mohu oslovit, když je motor předimenzovaný, to ještě neznamená že musí být větší a těžší. Zažil jsem i případy obrácené. Jak je to možné ? Použije se lepší druh materiálu na plechy, na vodič a lépe promyšlené chlazení... celý příspěvek > |  | Motorová pila Oleo-mac, 20.9.2006 Vyběhnutý pístní čep je závada záruční !
Vznikla tak, že segrovka (pojistný kroužek) která má za úkol jistit čep před nevhodným samovolným přemístěním byla při montáži ne zcela zaskočená v drážce a zůstala viset v otvoru těsně před ní. ( výrobní... celý příspěvek > |  |
|  | Elektrickou řetězovou pilu Narex nebo Bosch?, 20.9.2006 Zaujal mě příspěvek pana host - xxx.xxx.234.140, 20.9.2006 10:25
Viděl bych to trochu jinak. Vliv na „shoření“ motoru má především přetěžení při řezání, ( například tupý řetěz, přílišné tlačení na pilu která nemá funkční... celý příspěvek > |  | palivo pro dvoutakty - Aspen, 8.9.2006 Ono hodně záleží na tom u který pumpy jste tankoval (název)
Nebo jak kvalitní (nekvalitní) benzin jste natankoval |  | Jakou sněhovou frézu?, 5.9.2006 Copak, už Vás roztočení kola, sedmiletá záruka nebo Cadilac neláká?? Někde jsem tu četl, že v testovinách byl Moutfield nejlepší! (nebo tak nějak) A navíc to máte za darmo!Nebo snad ne? |  | Krtek na zahrade, 24.8.2006 Zkoušela jste si pročíst příspěvky pod názvem "Krtek - a je to"? |  | Plast a benzín, 23.8.2006 Teoreticky vhodné nejsou. Plast který je stavěn pro styk s benzinem musí dle normy obsahovat mimo jiné, určité procento uhlíku z důvodu zabránění vzniku statické elektřiny.
V praxi bych řekl že jsou vhodné. Jsou stavěné na olej a proto vydrží i... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|