Příspěvky uživatele - 33.213

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vřetenová sekačka TC 32 Me, 20.10.2009
Dobrý den, já si myslím, že sekačka TC 32 ME s výměnnými noži vřetena je opravdu nedomyšlený výrobek. U vřetenových sekaček velmi záleží na kvalitním přebroušení vřetena - toho se u výměnných nožů dá jen těžko docílit a také správném... celý příspěvek >
Vřetenová sekačka, 14.5.2009
A co třeba Lawn Master? Motor Honda, zadní válec pogumovaný, solidní zpracování, cena asi 39 tisíc.
Vřetenová sekačka, 2.4.2009
Já pruhy nepotřebuju!
jakou ruční vřetenovou sekačku?, 19.3.2009
Tak to bude asi tam. Mě dělali Gardenu 380EC myslím za 760.- a jede dobře.Jednou za rok, nebo za dva se to dá skousnout, no a nějakou práci to taky dá. J.
jakou ruční vřetenovou sekačku?, 19.3.2009
Já mohu z vlastní zkušenosti doporučit akumulátorovou Gardenu, ale abyćh nepodporoval jen tuto značku, tak jsou i Brill, Bosch a myslím že i Wolf-Garten. Kvalita sečení se nedá s rotační sekačkou srovnat a baterie na běžný menší trávník vpohodě... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika