|
Příspěvky uživatele - 33.213
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vřetenová sekačka TC 32 Me, 20.10.2009 Dobrý den,
já si myslím, že sekačka TC 32 ME s výměnnými noži vřetena je opravdu nedomyšlený výrobek. U vřetenových sekaček velmi záleží na kvalitním přebroušení vřetena - toho se u výměnných nožů dá jen těžko docílit a také správném... celý příspěvek > |  | Vřetenová sekačka, 14.5.2009 A co třeba Lawn Master? Motor Honda, zadní válec pogumovaný, solidní zpracování, cena asi 39 tisíc. |  |
|  | Vřetenová sekačka, 2.4.2009 Já pruhy nepotřebuju! |  | jakou ruční vřetenovou sekačku?, 19.3.2009 Tak to bude asi tam. Mě dělali Gardenu 380EC myslím za 760.- a jede dobře.Jednou za rok, nebo za dva se to dá skousnout, no a nějakou práci to taky dá.
J. |  | jakou ruční vřetenovou sekačku?, 19.3.2009 Já mohu z vlastní zkušenosti doporučit akumulátorovou Gardenu, ale abyćh nepodporoval jen tuto značku, tak jsou i Brill, Bosch a myslím že i Wolf-Garten. Kvalita sečení se nedá s rotační sekačkou srovnat a baterie na běžný menší trávník vpohodě... celý příspěvek > |  |
|
|
|