Příspěvky uživatele - 213.71

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Údržba motorové pily, 17.10.2006
Na pile máte šrouby, které drží kryty, rukojeti, kryt ventilátoru, výfuk, tlumiče vibrací, plech u lišty, zachycovač prasklého řetězu a pod. Tyto šrouby pravidelně nepovolujete, jako třeba u demontáže řezné soupravy a proto je nutné ověřit si... celý příspěvek >
Údržba motorové pily, 15.10.2006
Průběžně = kontrola dotažení šroubů, funkčnost brzdy, čistit filtr, sací otvory ventilátoru, žebra válce, dotažení šroubů výfuku za studena!!, opotřebení řezné části, kontola nádrží - příp. vyčistit, palivový filtr - čtvrtletně při silném... celý příspěvek >
4-takt u krovinorezu, 9.10.2006
Zpočátku bylo dost reklamací a tím i snah se zbavit těchto kos, jako poruchových. Postupně, ale výrobci dost problémů odstranili(např. mazání motoru) a nyní se ukazují přednosti těchto motorů. Nízké emise, jednoduchý start, není nutno míchat benzín s... celý příspěvek >
Honda GCV135H-GCV160E Pomoc, 9.10.2006
Motory Honda GCV(poloprofi OHC) a GXV(profi OHV) mají na karburátoru šroub nastavení bohatosti směsi. Nastavuje se tak, že při teplém motoru otáčíme opatrně na obě strany až dosáhneme nejvyšší počet otáček v pozici volnoběh, který potom šroubem... celý příspěvek >
Řetěz Oregon 91 VG, 27.9.2006
Největší délku zubů má podle mých zkušeností Carlton, ale podle testů se rychle tupil, Stihl má kvalitní řetězy, ale jeho 3/8 1,3mm není na Vaši pilu moc vhodná, protože má dost velký šrank - řezná drážka je na Váš výkon zbytečně moc široká a... celý příspěvek >
Řetěz Oregon 91 VG, 26.9.2006
Jestli máte všechny zuby na jedné straně kratší, tak to zmastil brusič. Řetěz budete muset pořídit se stejnými parametry, značku mám u těchto hobby provedení dlouhodobě vyzkoušenou a to Oregon, dělají i o něco delší zuby. J.S.
Dolmar-Sachs 100 - volnoběh, 21.9.2006
Aby jste si kupoval pilu od nejstaršího výrobce na světě Vás nikdo nenutí, - když nechcete pily s nejlepším poměrem kvalita cena je to Váš problém, -až budete po 18 letech(záleží co koupíte jestli to vůbec vydrží) kupovat novou pilu, tak můžete... celý příspěvek >
Motorová pila Oleo-mac, 15.9.2006
Nejvíce snížíte spotřebu správně naostřeným řetězem a snahou o co nejvyšší efektivitu při práci t.j. vše si rozmyslet a nachystat, aby pila nejela zbytečně dlouho naprázdno. Seřízením se dá vyladit motor a snížit o něco spotřeba proti předchozímu... celý příspěvek >
Pila pro sochaře, 12.9.2006
Řetěz s hranatými zuby dělá řez hladší s jemnými hranami, půlkulatý dělá řez vlnkovaný. Lišta carvingová je dopředu zúžená a umožňuje komplikované a přesné řezy běžnými lištami téměř nemožné. Na pilu PS 5000 je možné použít řetězy 0,325 i 3/8 a na... celý příspěvek >
pila do ženských rukou?, 7.9.2006
Jsem rád, že rozumná úvaha zvítězila. Fakt je ale ten, že dřevo asi pořezané nemáte, nebo ano? J.S.     
Jakou sněhovou frézu?, 6.9.2006 Obsahuje fotku
Ještě jsem zapoměl jednostupňová je konstrukčně jednodušší, má menší výkon - v podstatě podávací zařízení zároveň odhazuje a ne na tak velkou vzdálenost, dvoustupňová má 2 pracovní fáze podavač a tlakový odhazovač, tento se dá... celý příspěvek >
Jakou sněhovou frézu?, 6.9.2006 Obsahuje fotku
Viděl jsem v provozu sněhovou frézu od Hondy, dále od Vari s motorem Honda. Oba typy pracovaly perfektně, ale účel použití lépe zvládá spec. stroj. Honda má víc typů, ale samozřejmě je spousta jiných značek. Obecně pásové frézy jsou speciální... celý příspěvek >
palivo pro dvoutakty - Aspen, 6.9.2006
Ještě doplním , že benzín pokud možno by se neměl skladovat déle jak měsíc. Dochází, když se vyhnu zbytečně dlouhému vysvětlování ke znehodnocení, prostě je lépe se delšímu skladování vyhnout. Jsou k zakoupení přípravky do benzínu, které by měly... celý příspěvek >
Elektrickou řetězovou pilu Narex nebo Bosh?, 2.9.2006
Takové průměry nemám k dispozici často  a když ano tak je rozštípu v lese. Na podélný řez jsem si udělal takový přípravek, kmen se položí a ve vedení se posunuje pila, zvládne to délky 3,5m a průměry jsou spíš problém hmotnostní, protože v... celý příspěvek >
Elektrickou řetězovou pilu Narex nebo Bosh?, 2.9.2006
Pro větší rychlost řetězu je potřeba větší výkon motoru a větší rychlost řetězu = větší řezný výkon, takže ten Narex má větší řezný výkon a je v podstatě profi. Já řežu el. pilou i průměry 45cm dub, buk, ale mám větší výkon 1800W - 13m/s.... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika