|
Příspěvky uživatele - 241.250
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
LED osvětlení nebo klasika, 29.11.2009 Dobrý den,
děkuji všem za rady. Okolo cesty dám asi klasiku a na ostatní LED.
Jarda |  | LED osvětlení nebo klasika, 27.11.2009 Dobrý den,
žádám o radu. Chci sloupkové osvětlení na příjezdovou cestu a parkoviště před domem a nevím, zda by stačilo osvětlení LED osvětlením, nebo dát raději klasické žárovky. Sloupky cca 40-60 cm. Nikde nedokázali ukázat intenzitu LED světel.... celý příspěvek > |  |
|  | Za kolik prodat slivovici, 10.10.2009 To ano, ale nesmí být ve sklenici, ale v sudu. |  | Ještě jednou základ pod domek, 30.7.2009 Chystám se stavět menší altán 5x5m /uzavřený, část na nářadí a část na posezení, gril atd./. Chci udělat zemním vrtákem díry,/cca do 70 cm/-vždy do rohu a prostředku stěny. Díry zalít betonem a navrch dát kovové patky na sloupky. Zbytek základu... celý příspěvek > |  | Spolehlivost, efektivnost traktorku Starjet, 1.6.2009 Ano Starjet má sekací zařízení hnané zubatým řemenem.Kupodivu mému sousedovi se onen řemen ještě za 4 roky nepřetrhl. Pokud by se to snad stalo tak stojí cca 1.500,- Kč. Vy ještě sekáte se sekačkou, která má sečení hnané hladkým řemenem?... celý příspěvek > |  | Spolehlivost, efektivnost traktorku Starjet, 1.6.2009 No já mám Tuff torq 46.Nepočítám s tím, že bych něco většího tahal a ani uzávěrku nepotřebuju. Já jsem chtěl hlavně motor Vanguard a klasická ložiska.Excellent má tuším Intek a kluzná ložiska.Na Excellenta dělá příslušenství Rykov... celý příspěvek > |  | Spolehlivost, efektivnost traktorku Starjet, 31.5.2009 Zdravím, tak to musím ozkoušet, to mne fakt nenapadlo měřit. A to sekám i sad okolo stromků. Jednu stranu u stromu vezmu popředu a druhou coufám. Spíš si dávám bacha na to abych se nepraštil o větve. V nabídce je také Starjet Excelent. Ten se... celý příspěvek > |  | Spolehlivost, efektivnost traktorku Starjet, 30.5.2009 Jo na Karsit jsem se také díval, dokonce jsem měl domluveno u jiného prodejce, že mi to prodá za prodejcovskou cenu, ale vybral jsem sice dražší Starjet, ale s /doufám/ lepším motorem. Do Jaroměře, kde je dělají, nebo do jejich podnikové prodejny a k... celý příspěvek > |  | Spolehlivost, efektivnost traktorku Starjet, 30.5.2009 Zdravím Venco, já jsem pátral dost dlouho a nakonec jsem opravdu na internetu nenašel levněji než v kamenné prodejně. Mám pár km od domova autorizovaného prodejce. Ten má na netu také oficiální ceny, ale skutečnost je jiná. Např. trakturek za... celý příspěvek > |  | Spolehlivost, efektivnost traktorku Starjet, 30.5.2009 Starjet mám, ale pouze cca 1 měsíc. Motor Vanguard. 18 HP.Sekám asi 2000 metrů. Většina menší svah. Zatím v pohodě. Autorizovaný servis nedaleko, možno dokoupit dostatek příslušenství. Pokud mohu radit, tak nedejte na ceny na internetu, ale volejte... celý příspěvek > |  |
|  | Zahradní traktor 2 válce a cca 20 koní, 27.5.2009 Omlouvám se, jde o Starjet 102. Překlep. |  | Zahradní traktor 2 válce a cca 20 koní, 27.5.2009 Po zkušenostech u známých bych nešel ani do jednoho. Nyní jsem kupoval Starjet 108 Vanguard 18 HP za 89.tis a zatím spokojenost. Ale zdůrazňuji, že ho mám chvilku. Dostupný servis, kvalitní motor, dobré ovládání. Nebo je za ty peníze Starjet... celý příspěvek > |  | Aký menší ale kvalitný záhradný traktor?, 30.4.2009 Starjet 18HP Vanguard 102cm-má vše co chcete-89.000,- Kč |  | Zahradní traktůrek Castel Garden a problém s hydrostatem, 28.4.2009 A co takhle zavolat do Jičína a zeptat se výrobce, kde má autorizovaný servis? To by nešlo. Nebo hledáte nejlevnějšího "Lojzu", který Vám to opraví na koleně ve stodole? Omlouvám se všem Lojzům, Alousům atd. |  | Výměna pístního kroužku - Oleo-mac, 31.3.2009 Ještě jednou říkám, že jak jsem pilu na podzim uložil, tak jsem na jaře vzal a řezal. Máte s tím problém, protože se jednalo o pilu Oleo-mac? |  |
 |
|
|
|