Příspěvky uživatele - 132.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Thuja brabant - jsou rezavé co s tím?, 17.4.2009
Já jsem sázela thuje před třemi lety a to od českého pěstitele.Přesto loni na podzim začaly zevnitř rezavět, bylo mi doporučeno použít přípravek-hořká sůl a můžu říct že nyní jsou ve výborném stavu, taky používám dvakrát ročně hnojivo na jehličnaté... celý příspěvek >
hlohyně jako živý plot, 18.3.2009
Dobrý den, prosím o radu či zkušenost.Chtěli bychom teď na jaře vysadit živý plot. Zvažujeme hlohyni (Pyracantha coccinea ’Soleil d 'Or’).Nemáte někdo zkušenost s tímto kultivarem?Jak rychle roste, zda potřebuje nějaké specifické... celý příspěvek >
motorová pila startovací lanko, 11.3.2009
Dobrý den potřebuji  poradit.Při startování  motorové pily se mě stalo že startovací lanko  sjelo z  kotoučku a zamotalo se při sejmuti   krytu pily se stalo to  že pružina která vrací lanko zpět  na kotouček... celý příspěvek >
ptačí zob vzdálenost, 19.8.2008
Dobrý den, dneska jsem narazila na diskusi o ptačím zobu, jsem zahradník amatér a zajímalo by mě, jestli je možné i ten koncem srpna ptačí zob ostříhat a udělat řízky, které bych si připravila na příští rok. Díky za odpověď Martina
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika