|
Příspěvky uživatele - 119.85
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kryt na bazén, 11.5.2009 V Mountfieldu asi za 20k |  | Písková filtrace Bestway, 11.5.2009 marimex za stejný (podobný) peníze prodáva mnohem lepší. |  |
|  | Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 11.5.2009 Trubky na vedení elekroinstalací z bauhauzu na PP desku lepím silikonem - tlaková zkouška OK :) A trubka má navíc pruměr přesně odpovídající průměru roury od filtru :) |  | Písková filtrace - domácí výroba, 11.5.2009 Něco podobného jsem vyráběl, místo vatelínu jsem použil netkanou textílii - ucpalo se to za 14 dní. problem jsem vyřešil odtoklem vody přes vrstvu štěrku a kačírku |  | Kryt na bazén, 17.3.2009 Dá se koupit i za polovic. neni tak pěkný ale vypadá stejně |  | Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 17.3.2009 Pískovou fitraci jsme vyrobil z barelu na vodu a dvou přírub pro bazen azuro. Použil jsem původní čerpadlo z 3m3 kartušové filtrace, kpisek novodurový trubky, písek od bedi Trávníčka (výrazně nejlevnejší). Celá ta sranda stála asi pětikilo. 4,5m... celý příspěvek > |  |
|
|
|