|
Příspěvky uživatele - 100.53
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Černání jablek, 17.3.2009 Proti skládkové hnilobě nestříkám, odrůdy Spartan, Kids orange, Idared,Ontario.Čas od času nějaké jablko vyhodím.Skladuji v jedné vrstvě.Vzpomínám na odrůdu Sudetská reneta, která shnila během 14 dnů komplet.Pepík |  | Dřín, 16.3.2009 Děkuji za informace.Také jsem narazil na keř s krásnými červenými větvemi na kraji vesnice.Ještě nekvete, ale křovina je to pěkná, rozrůstá se na všechny strany. |  |
|  | Dřín, 15.3.2009 Zadal jsem do google heslo cornus a chvíli se probíral zahraničními stránkami.Na některých bylo vyfoceno "jakési křoví" s větveni tmavorudého zabarvení.Je možné, že některé odtůdy dřínu mají takto zabarvené větve???
Děkuji |  | Stom pro zahradní sezení, 7.3.2009 Viděl jsem keř černého bezu, někdy (nevím proč) braného jako plevel, vytvarovaný do podoby obřího slunečníku, cca 3 m v průměru.Bylo to zvláštní a hezké.Pepík |  |
|
|
|