Příspěvky uživatele - 100.53

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Černání jablek, 17.3.2009
Proti skládkové hnilobě nestříkám, odrůdy Spartan, Kids orange, Idared,Ontario.Čas od času nějaké jablko vyhodím.Skladuji v jedné vrstvě.Vzpomínám na odrůdu Sudetská reneta, která shnila během 14 dnů komplet.Pepík
Dřín, 16.3.2009
Děkuji za informace.Také jsem narazil na keř s krásnými červenými větvemi na kraji vesnice.Ještě nekvete, ale křovina je to pěkná, rozrůstá se na všechny strany.
Dřín, 15.3.2009
Zadal jsem do google heslo cornus a chvíli se probíral zahraničními stránkami.Na některých bylo vyfoceno "jakési křoví" s větveni tmavorudého zabarvení.Je možné, že některé odtůdy dřínu mají takto zabarvené větve??? Děkuji
Stom pro zahradní sezení, 7.3.2009
Viděl jsem keř černého bezu, někdy (nevím proč) braného jako plevel, vytvarovaný do podoby obřího slunečníku, cca 3 m v průměru.Bylo to zvláštní a hezké.Pepík
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika