Příspěvky uživatele - 231.171

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plody paprik znehodnoceny vyžranými otvory., 30.8.2007
Není to vyžrané od slimáků?
Hrách, 25.8.2007
Děkuji za radu, ale pokud hrách přemrazím nebo přesuším v troubě, tak ten brouk zůstane v hrášku a to bych asi jíst nemohla, když vím, že tam je. Nevíte někdo jestli by pomohl nějaký postřik hrachoví proti tomuto broučkovi.  Eva
Hrách, 25.8.2007
Usušila jsem si hrášek na hrachovku. Hrách jsem uložila do sklenice a najednou uvnitř sklenice jsou asi 3mm velcí broučci a v hrášcích jsou otvory. To znamená, že se mi v tom usušeném hrachu něco vylíhlo. Nevíte co to je za škůdce? Asi bych příští... celý příspěvek >
Jahody, 1.8.2007
Děkuji všem, kteří mi odpověděli. Jsem rozhodnutá, že to s tou  netkanou textilní folií vyzkouším.
mám stovky cibulek tulipánů a narcisů - co s tím?, 23.7.2007
Pokud chcete pěstovat tulipány, krokusy v tráve, tak já to dělám tak, že cibulky krokusů sázím do vaniček od kiwi a cibule tulipánů do uříznutých pet lahví. U pet lahví prožežu ve dne dirky, a také po obvodu několik dírek, to samé u vaniček od kiwi.... celý příspěvek >
Rozmnožování ruží, 16.6.2007
Manžel rozmnožuje růže ve skleníku. Odkvetlou, 5 oček, zasadí šikmo ve skleníku a nezakrývá žádnou sklenicí. Většina růží se tímto způsobem ujme. Vysazuje je ven po zmrzlých. Problém byl v tom, že při přesazování setrochu poškodí kořeny a chvilku... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika