|
Příspěvky uživatele - 231.171
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plody paprik znehodnoceny vyžranými otvory., 30.8.2007 Není to vyžrané od slimáků? |  | Hrách, 25.8.2007 Děkuji za radu, ale pokud hrách přemrazím nebo přesuším v troubě, tak ten brouk zůstane v hrášku a to bych asi jíst nemohla, když vím, že tam je. Nevíte někdo jestli by pomohl nějaký postřik hrachoví proti tomuto broučkovi. Eva |  |
|  | Hrách, 25.8.2007 Usušila jsem si hrášek na hrachovku. Hrách jsem uložila do sklenice a najednou uvnitř sklenice jsou asi 3mm velcí broučci a v hrášcích jsou otvory. To znamená, že se mi v tom usušeném hrachu něco vylíhlo. Nevíte co to je za škůdce? Asi bych příští... celý příspěvek > |  | Jahody, 1.8.2007 Děkuji všem, kteří mi odpověděli. Jsem rozhodnutá, že to s tou netkanou textilní folií vyzkouším. |  | mám stovky cibulek tulipánů a narcisů - co s tím?, 23.7.2007 Pokud chcete pěstovat tulipány, krokusy v tráve, tak já to dělám tak, že cibulky krokusů sázím do vaniček od kiwi a cibule tulipánů do uříznutých pet lahví. U pet lahví prožežu ve dne dirky, a také po obvodu několik dírek, to samé u vaniček od kiwi.... celý příspěvek > |  | Rozmnožování ruží, 16.6.2007 Manžel rozmnožuje růže ve skleníku. Odkvetlou, 5 oček, zasadí šikmo ve skleníku a nezakrývá žádnou sklenicí. Většina růží se tímto způsobem ujme. Vysazuje je ven po zmrzlých. Problém byl v tom, že při přesazování setrochu poškodí kořeny a chvilku... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|