|
Cider - výroba, 20.10.2010 dobry den,
kolik pridavate te dextrozy na litr mostu? resp. na jakou cukernatost most doslazujete? po vylisovani mam most s cukernatosti 10 stupnu.
dekuji! |
 |
Zasadit cesnek bez moreni?, 14.8.2010 Zkuste nasázet odrůdu Dukát a na jaře postříkat proti houbomilce. |
 |
|
 |
Modrá skalice ano či ne?, 14.7.2010 Nás napadlo tu modrou skalici nalít skimerem do filtrace, ať se usadí ve filtračním písku a ne v bazénu. Jsem v tom ale naprostý laik. |
 |
Nektarinka - škůdce, 27.5.2010 Tak jsem napatlal na kmínek "chemstop" a doufám že to je nahryzané těma mravencama. |
 |
Nektarinka - škůdce, 26.5.2010 Dobrý den, tak mravenci tam nějací jsou, tak "jdu po nich" co se týče lokality Perná- Pálava, co se týče plodů tak mám ještě krapet i větší,každopádně díky za radu Pavel |
 |
Nektarinka - škůdce, 26.5.2010  Dobrý den, něco mi vykusuje nektarinku-viz foto červivé nejsou.Poradí někdo. Děkuji Pavel |
 |
Jak se zbavit krtka, 20.10.2009 Včera jsem dal SAVO, do rána byl sice pryč, ale vedle :-), dnes jsem dal do díry chlorové tablety do bazénu. Uvidím zítra a napíšu výsledek. Předevčírem sirné knoty a foukal jsem mu do nory vysavačem. Asi se mu to líbí, tak nevím. Budu dál... celý příspěvek > |
 |
Mulčovací kůra pod jahody?, 23.7.2009 Asi před 20 lety jsem založil záhon jahod asi 4x6 m opatřený dřevoštěpkou z likvidace komunální zeleně. Vzhledem ke skutečnosti, že se jednalo o štěpku převážně z tvrdého dřeva /i vlivem růstu v prostředí s nedostatkem vláhy/, tak byla tato... celý příspěvek > |
 |
Jak na kuny, 8.7.2009 Dobrý den, měli jsme 12 slepic a ted máme 3 furt nám je odnáší kuna úplně celé pryč. Nevíte jak se ji máme zbavit?
Lucikalinka@seznam.cz |
 |
BDR 700 dokumetace, 2.6.2009 DObrý den, koupil jsem si tuto sekačku z roku 1993 v celkem dobrém stavu. Tento typ je ještě s pohonem přítlačnými kolečky. Má někdo k tomu návod a nebo technickou dokumentaci? Jaký je hlavní rozdíl k novější verzi, Myslím tím halvně ovladatelnost... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Nektarinka - poradí někdo?, 16.5.2009 Nikdo neporadí? |
 |
Nektarinka - poradí někdo?, 14.5.2009  Dobrý den, prosím o radu.Na na listech nektarinky vznikají "díry" viz.foto co s tím? . Děkuji za radu Pavel |
 |
jarní výsadba, 13.3.2009 Dobrý den.Jakou plochu pole osadím jednim kg česneku? Mám benátčan a nevím jak si rozložit dálší plodiny. předem děkuji za odpovědi. |
 |
Jovan, 18.2.2009 děkuji za odpovědi.jsem začínajicí pěstitel. Ještě by mně zajímalo jak je to z přihnojováním. mám možnost mít slepičí trus z hoblinami tak jak to použít.Dík všem. |
 |
Jovan, 18.2.2009 Moc děkuji za odpověd. Záleží co je myšleno větší množství?Já jsem si teť sehnal 10kg. Pan kozák mi psal nasadit. mně taky napadlo tu sadbu nějak uskladnit a nasadit jí na podzim. tak nevím. |
 |