Příspěvky uživatele - 196.74

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
interspecifické moštové odrůdy do 500 m.n.m, 16.3.2009
Jo máte pravdu. dost lidí mě radí rybíz. Ale já se nebojím. Velké Meziříčí je ve srážkovém stínu a většina rybízů mě odchází na sucho. Říkám si že je vinná réva přece jenom suchomilnější. V posledních letech se tak otepluje, že běžně vypěstuji i... celý příspěvek >
interspecifické moštové odrůdy do 500 m.n.m, 13.3.2009
Dík za radu. Krystal mám a jde dobře. O Biance a Rondu jsem uvažoval a asi je zkusím. Zkusím něco najít o těch Cabernetech na netu. Ještě jednou dík. Máte někdo zkušenosti s pěstováním vína v 500 m.n.m. a jaké odrůdy pěstujete a kdy a zda vůbec... celý příspěvek >
interspecifické moštové odrůdy do 500 m.n.m, 13.3.2009
Dobrý denChtěl bych zkusit kromě stolních odrůd vysadit i odrůdy moštové na výrobu vína v malém pro svou spotřebu. Z klasických uvažuji např o MOPRu. Rád bych ale vyzkoušel raději nějaké rané či středněranné mrazuodolné rezistenty, z... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika