|
Příspěvky uživatele - 194.235
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
tropický ořech, 13.3.2009 Výše předřečník píše o dovozu z Kanady. To je pravda, právě mi potvrdili, že letos budou. Před 5 lety z jejich prvního dovozu mám 10 stromů. Pekanový ořech není ani trochu tropický, ale je subtropický. Vegetační doba cca 240 dnů. Postupně se jeho... celý příspěvek > |  | Jilm keřovitý - řez, 12.3.2009 Asi je to tento kultivar, přirůstá tak 0,5 metru ročně. Sázen byl jako cca 1,2 metru velký keř již vyššího stáří. Zaregistruji se a dám sem fotku. Jinak díky za radu. Standa |  |
|  | Jilm keřovitý - řez, 11.3.2009 Máte někdo zkušenost s řezem jilmu keřovitého (zřejmě Jilm jemný - keřovitá forma Ulmus x elegantissima)? Můj exemplář je úchvatný, téměř všichni ho považují za nejhezčí rostlinu zahrady, ale roste nějak více, než by se zdálo z dostupných popisů na... celý příspěvek > |  | Albizia, 11.3.2009 Ve světě se udává jako údajně nejodolnější varieta Ernest Wilson. Koupil jsem ji před lety jako cca metrový keř se silným kmenem v Belgii a vysadil na zahradu v mrazové kotlině ve středních Čechách. Nenamrzá vůbec, roste pěkně, zatím nekvetla. Minima... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|