|
Příspěvky uživatele - 213.71
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
smímač hladiny vody, 9.12.2006 Toto zařízení jsme koupili za cca 1200,- ale pro to aby ochránilo ponorné čerpadlo. Princip je jednoduchý střídavý proud je spínán tak, že voda spojí 3 kontakty na trubce od čerpadla připevněné a relé ovládá vypnutí el.... celý příspěvek > |  | Zazimování pily, 4.12.2006  Když používáte eko olej, tak vylejte, nebo vyřežte ol. nádrž a naplňte 1/2 nádrže např. M6A a nastartujte pilu a tímto olejem proveďte několik řezů, aby se vedení oleje, čerpadlo naplnilo tímto olejem a okolí řetězového kola nakonzervovalo - nezalepí... celý příspěvek > |  |
|  | Olej do benzinu pro pilu, 3.12.2006 PS5000 točí max. správně nastavená 13.500. Takže to není žádný nadprůměr, nyní u profi pil klasika. Proto můžete změnit, nebo zůstat. Stihl má pily, které mají v podstatě stejné otáčky MS341,MS361 např. a tento olej doporučují používat. 5... celý příspěvek > |  | Olej do benzinu pro pilu, 3.12.2006 Klasifikace maloobjemových zážehových dvoudobých motorů
Dvoudobé zážehové motory motocyklů, mopedů, skútrů, řetězových pil, sekaček trávy a závěsné lodní motory jsou klasifikovány
v závislosti na výkonu motoru podle norem API, JASO a NMMA.
Pro... celý příspěvek > |  | Rozměry pístních kroužků, 3.12.2006 Ta cena 1290,- se nevztahuje na Vaši pilu, to jsme tady řešili jiný problém, to jsem uvedl informativně pro ty, které to zajímá, jak to asi dopadne. Pístní kroužek do pily stojí dle velikosti kolem 300 - 400,- , takže když potřebujete 2 +... celý příspěvek > |  | Rozměry pístních kroužků, 2.12.2006 Ale pomohl, já jsem nad tím taky přemýšlel. On tam myslím uvedl, že pilu chce na dojetí, nebo tak nějak(přece jen je to starší pila). Jak jsme řešili toho OM 951, tak tam se nemusí dělat žádné pokusy, píst je za cca 1290, tak je to v... celý příspěvek > |  | Rozměry pístních kroužků, 2.12.2006 Na vrtání 40mm to nebude problém, ale píst už je více opotřebovaný. Bude to taková oprava, aby pila ještě nějaký čas vydržela. Co myslíte tou drážkou ve válci?J.S. |  | Olej do benzinu pro pilu, 29.11.2006 Ještě je tu hledisko ochrany zdraví. Na motorce asi těžko řidič má tak blízko hlavu výfuku, jako obsluha pily, o proudění díky rychlosti jízdy se nemusím zmiňovat. Dále je to o špatných povětrnostních podmínkách a práci v dolinách a hustých... celý příspěvek > |  | Olej do benzinu pro pilu, 29.11.2006 Olej Dolmar je JASO FC TC3 ot. faktor 17000. J.S. |  | Olej do benzinu pro pilu, 28.11.2006 Souhlasím s Vaším názorem. Co je v této chvíli asi nejpodstatnější je vhodnost oleje a ne jeho název. Někteří výrobci to mají rozdělené pro běžné řezání a pro profi vyšší zatížení. Já jsem dosud používal olej Exel - ten má otáčkový faktor 20.000 ,... celý příspěvek > |  |
|  | Marunaka, 26.11.2006 Pokud to terén umožňuje souhlasím. J.S. |  | Bruska na řetěz, 24.11.2006 Já používám Primex POR 250 za 890,- z evamarketu a pokud nebude manžel příliš náročný, tak bude spokojen jako já. To nebrousím jen svoje řetězy. Nejvhodnější je kombinace brusky a pilníku. Bruskou srovnáte chyby a pilníkem je lehké přeostření i v... celý příspěvek > |  | Výběr elektrické pily, 22.11.2006 Někoho dalšího - z důvodu objektivity J.S. |  | Výběr elektrické pily, 22.11.2006 V označení fyzikálních veličin nemám problém, prostě jsem to opsal, abych nebyl kritizován, že jsem článek upravil k obrazu svému. Taková chyba by neměla být pro nikoho z Vás problém. Je jasné, že měli na mysli napětí a ne proud,... celý příspěvek > |  | Výběr elektrické pily, 22.11.2006 Vážení, mám takový test(nemohl jsem to najít už delší dobu a už je to i na inter.) - nebo rady jakou pilu vybrat nebo ne.Je to taková obecná klasika, ale na tu délku prodlužvačky je tam uvedeno toto: V dlouhé šňůře se ztrácí proud:... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|