|
Příspěvky uživatele - 143.205
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co s neznamymi ruzemi?, 31.8.2009 To LIDA
Tak nevím, asi to celý život dělám špatně, když je seříznu na podzim částečně, tak jak to dělaly moje maminka a babička. Asi byly jen pouhé zahradnice nebo je to jinak ?... JITa
Ostatně, pokud si stačím všimnout údržby... celý příspěvek > |  | Zase tuje, 31.8.2009 Tak to je nás více |  |
|  | Oleandr, 31.8.2009 Nemít světlo, vadí. |  | Čím vyhnojit záhon pro trvalky?, 31.8.2009 Ničím, zatím jste nenapsal, jak ta zemina vypdá co se týká složení, druhu a ostatní informace. |  | Jak vyhubit trnité keře v živém plotě, 28.8.2009 Určitě se najde jiné řešení, než odstranění berberisu z celého plotu. To by byla práce velmi nepříjemná a náročná Já bych zařídila dětem pruchod v šířce 1m s brankou nebo pod. |  | Choroba jahodníku, 26.8.2009 myslím, že jahody na balkoně spálilo slunce, i kdyby byly přistíněné, přeci jen jsou na balkoně jiné podmínky než na záhonu, kde se obvykle pěstují. Určitě vám někdo napíše, že je to nesmysl, a že si pěstuje na balkoně i brambory... celý příspěvek > |  | Růže do polostínu, 26.8.2009 Dobrý den,
já mám zkušenosti s New Dawn, kvete opakovaně a sluníčka moc nepotřebuje, stačily jí 4hodinky, dokonce i voní. |  | Pokryvná trvalka, 26.8.2009 Bergenie vám rychle pokryje plochu svými velkými, tuhými listy, kvete zajímavými růžovými kvítky na latách. |  | Hruškové recepty, 24.8.2009 není to trochu málo cukru? a jak se to sterilizuje dlouho a při kolika stupních, Díky. |  | Do jakého stáří/výšky lze kácet smrky bez povolení?, 24.8.2009 Já jsem si dobře přečetla, že jsou před předzahrádkou na pozemku, o kterém si myslí, že je jeho, ale vysázel je tam předchůdce. Opravdu si koupil i pozemek před předzahrádkou? není to vyloučeno, ale obvykle je dobré si to nechart... celý příspěvek > |  |
|  | Osazení zahrady - západní strana - jílovité podloží, 20.8.2009 hm, nikdo? Nevím jak hluboká je vrstva ornice nad jílovým podložím, jakého je složení a druhu? Je-li to bývalé pole nebo pastvina? jak jste zasadili smrček?jak se mu daří. |  | Pěstování hortenzie, 20.8.2009 Myslím na tu Vaši hortenzii a vzpomněla jsem si, jak je to s tulipány pěstovanými na pozemcích v Holandsku. vysoká hladina spodní vody ano, ale písčitá, tedy propustná zemina. Jinak by asi kořeny uhnily. Jen pro... celý příspěvek > |  | Sametka podzimní - Trombicula autumnalis, 20.8.2009 ano, já jsem to pochopila tedy správně. Přesto děkuji nechci. |  | Kurník - izolace?, 20.8.2009 v kuchyni?a to jsou tam s Vami? |  | Mate niekto Oleander zasadeny v zahrade? Ako prezimuje?, 20.8.2009 Host 188 182 neodpovídá ani Vam ani mně, ale jelikož pěstuje rostliny v oblasti, kde je -23st. C, dá s e pochybovat o tom, že odpví. Nebo že bych se mylília? děkuji |  |
 |
|
|
|