Příspěvky uživatele - 143.205

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co s neznamymi ruzemi?, 31.8.2009
To LIDA Tak nevím, asi to celý život dělám špatně, když je seříznu na podzim částečně, tak jak to dělaly moje maminka a babička.  Asi byly jen pouhé zahradnice nebo je to jinak ?... JITa Ostatně, pokud si stačím všimnout údržby... celý příspěvek >
Zase tuje, 31.8.2009
Tak to je nás více
Oleandr, 31.8.2009
Nemít světlo, vadí.
Čím vyhnojit záhon pro trvalky?, 31.8.2009
Ničím, zatím jste nenapsal, jak ta zemina vypdá co se týká složení, druhu a ostatní informace.
Jak vyhubit trnité keře v živém plotě, 28.8.2009
Určitě se najde jiné řešení, než odstranění berberisu z celého plotu.  To by byla práce velmi nepříjemná a náročná Já bych zařídila dětem pruchod v šířce 1m s brankou nebo pod. 
Choroba jahodníku, 26.8.2009
myslím, že jahody na balkoně spálilo slunce, i kdyby byly přistíněné, přeci jen jsou na balkoně jiné podmínky než na záhonu, kde se obvykle pěstují.    Určitě vám někdo napíše, že je to nesmysl, a že si pěstuje na balkoně i brambory... celý příspěvek >
Růže do polostínu, 26.8.2009
Dobrý den, já mám zkušenosti s New Dawn, kvete opakovaně a sluníčka moc nepotřebuje, stačily jí 4hodinky, dokonce i voní.
Pokryvná trvalka, 26.8.2009
Bergenie vám rychle pokryje plochu svými velkými, tuhými listy, kvete zajímavými růžovými kvítky na latách.
Hruškové recepty, 24.8.2009
není to trochu málo cukru? a jak se to sterilizuje dlouho a při kolika stupních,  Díky.
Do jakého stáří/výšky lze kácet smrky bez povolení?, 24.8.2009
Já jsem si dobře přečetla, že jsou před předzahrádkou na pozemku, o kterém si myslí, že je jeho, ale vysázel je tam předchůdce.   Opravdu si koupil i pozemek před předzahrádkou? není to vyloučeno, ale obvykle je dobré si to nechart... celý příspěvek >
Osazení zahrady - západní strana - jílovité podloží, 20.8.2009
hm, nikdo?  Nevím jak hluboká je vrstva ornice nad jílovým podložím, jakého je složení a druhu? Je-li to bývalé pole nebo pastvina?  jak jste zasadili smrček?jak se mu daří.
Pěstování hortenzie, 20.8.2009
Myslím na tu Vaši hortenzii a vzpomněla jsem si, jak je to s tulipány pěstovanými na pozemcích v Holandsku.  vysoká hladina spodní vody ano, ale písčitá, tedy propustná zemina.  Jinak by asi kořeny uhnily.  Jen pro... celý příspěvek >
Sametka podzimní - Trombicula autumnalis, 20.8.2009
ano, já jsem to pochopila tedy správně. Přesto děkuji nechci.
Kurník - izolace?, 20.8.2009
v kuchyni?a to jsou tam s Vami?
Mate niekto Oleander zasadeny v zahrade? Ako prezimuje?, 20.8.2009
Host 188 182 neodpovídá ani Vam ani mně, ale jelikož pěstuje rostliny v oblasti, kde je -23st. C, dá s e pochybovat o tom, že odpví. Nebo že bych se mylília?  děkuji
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika