Příspěvky uživatele - 136.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stromy na dvůr ČD nad zasypanou studnou, 6.7.2009
No, tak to je tedy rébus jako hrom ale ještě bych se rád zeptal. Píšete, že pozemek je na západ a od jihu stíní asi dům, kolik je tam slunce za den? V poledne žádné slunce?  Ať kombinuju, jak kombinuju, vychází mi z toho nějaký japonský... celý příspěvek >
Alnus incana laciniata, 2.7.2009
Jak numera ukazují,  je moje zahrada už malá...  díky 
Alnus incana laciniata, 2.7.2009
Poradí mi někdo s tím, jak bude tento strom velký?
Acer platanoides Drummondii, 27.6.2009
Můžete mi prosím někdo poradit a napsat, jak velký bude tento javor? Vygoogloval jsem výšku 5 - 17 m, a šířku 3 - 8 m, to je tedy rozpětí jako bejk...  a místa zrovna moc nemám... Díky
Co je to za strom, 27.6.2009
Strom byl určen v odpovědích na Váš dotaz asi správně, nelze to 100% stanovit bez fotografie. Nebylo ale řečeno, že se pravděpodobně jedná o kultivar Catalpa Bignoides Nana, nejde tedy o normální katalpu, která roste opravdu do velkých... celý příspěvek >
Pinus nigra Pitchonet, 12.6.2009
Doslechl jsem se o novém čarověníku borovice nigry. Je údajně velmi drobná a stěsnaná, ale na webu jsem neuspěl...  Znáte ji někdo? Vtip to opravdu není...
Přesazení borovice Pinus cembra compacta glauca, 12.6.2009
Díky.
Přesazení borovice Pinus cembra compacta glauca, 11.6.2009
Potřebuji přesadit cca 1 m vysokou borovici a mám obavy, že kořenový bal už bude tak velký, že ji nedostanu ven, bez vysypání hlíny od kořenů, což by mohlo vést až ke ztrátě borovice. Nevím jestli je vhodnější jaro (2010) nebo koncem srpna t.r.?... celý příspěvek >
Podoprieť tento céder?, 11.6.2009
Obávám se, že na rovnání je už asi bohužel pozdě, ale podepření je zcela jistě vhodné, ba přímo nutné. Ve Vašem případě byl asi tento cedr vysazený již vzrostlý a taky ohnutý. Rozumnější a troufnu si říct i správnější, je vedení mladé... celý příspěvek >
Pinus koraiensis "Compacta Glauca", 1.6.2009
Poradí někdo s jakými rozměry počítat u borovice Pinus koraiensis 'Compacta Glauca'? Děkuji za odpovědi.
Thuja plicata "4ever Goldy", 26.5.2009
"Tě péro zahradnící" - nevíte jestli tůdleta tůje bude opravdu 30ti metrová? Maj ji v místním zahradnickým handlu, je pěkně hustá a ta barva ta je opravdu zlatá, jen ta výška co jsem vygoogloval mne děsí, to je opravdu moc. 
Chamaecyparis lawsoniana Van Pelts Blue, 25.5.2009
Má někdo zkušenosti s výškou tohoto cypřišku? Rozpětí maximální výšky je od 4 do 8 m, to je docela dost. Díky za názory.
Quercus cerris na našem území, 25.5.2009
Můžete prosím uvést lokalitu na severní Moravě, kde jej lze najít? Díky
Smrk - nemoc nebo škůdce, 23.5.2009
Na picea omorika nana jsem dnes objevil 2 halky!!!  Vedle byl smrk picea abies, ktery mel halky na kazde vetvičce, tak jsem ho radeji odstranil. Ta picea omorika nana je zatím malá, a to nejen podle názvu, tak s odstraněním váhám.... celý příspěvek >
Buky - Rohanii - Rohan weeping - Rohan obelisk, 11.5.2009
Prosím o radu: V zahradnictví, kde označení rostlin berou "tak trochu s nadhledem",  jsem našel červenolistý buk u opory cca 1m vysoký s označením fagus sylvatica Rohanii. Podle toho jak vypadal a jak větve měly tendenci viset dolů,... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika