|
Příspěvky uživatele - 220.65
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
malotraktor agzat, 6.4.2009 Ale ked je nový malotraktor, tak by sa mal vymenit olej tusim po prvych 5 až 10 hodinach.V prevodovke zhruba po 30-tich.Chcel som to vedieť kôli tomu, že keď ho vykrútim, tak či nevytečie olej. |  | malotraktor agzat, 6.4.2009 Rád by som chcel vediet, či u AGZATU čistite filter vždy po práci, alebo iba po výmene oleja.Ďakujem za odpoved. |  |
|  | Rotačný kultivátor AS - 30, 5.4.2009 Dobrý, chcem sa spytať, že ako je to s olejom v kultivatore, mam na mysli doplnenie oleja.Mierka tam totiž nieje, tak neviem ci sa ma olej doplnit do plna alebo ako vlastne? |  | kultivator, 23.3.2009 Dobrý a ten AGZAT máte s akym motorom, HONDA alebo Brig star?Ktory z nich by ste viac odporucili? |  | kultivator, 8.3.2009 Ďakujem Vám za podrobne vysvetlenú odpoved.Minulú stredu som si kúpil tu MS-ku 07..Nemám ju ešte doma, majú mi ju priniesť až v stredu.Prečítal som si tu dosť veľa článkou a pravdu povediac ma to dosť znechutilo od toho stroja.Chcel by som stornovať... celý příspěvek > |  | kultivator, 7.3.2009 Mám záhradu o výmere cca 10á, takže v prvom rade ho budem využívať na kultiváciu pozemku, čiže rotovátor, potom na sadenie zemiakov a ich vyorávku.Uvažujem o kúpe MS 07 IN s motorom Briggs&Stratton INTEK 206 PRO OHV.Myslíte si, že by sa... celý příspěvek > |  | kultivator, 7.3.2009 Ďakujem Vám, zopár príspevkov som si tu prečítal, ale veľmi mi nepomohli.Sused má Vari s výkonným motorom od hondy, ale akosi sa mu nenadal..Častejsie ho má v oprave ako na záhrade.Tu MS-ku tu veľmi nevychvaľujú, kolega s práce ju má s tým novým... celý příspěvek > |  | kultivator, 6.3.2009 Dobrý den, idem si kúpit kultivátor a neviem, že pre akú značku sa mám rozhodnúť.Mám vyhľadnuté totiž dve značky, a to Vari a MS 70IN.Ak s nimi máte skúsenosti, tak by som sa rád niečo o nich chcel dozvedieť prave od Vás, čo s nimi pracujete..Ďakujem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|