Příspěvky uživatele - 134.89

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Durman - žloutnou listy, 8.3.2009
...moje zkušenost je, že durman-datura má sice rád plné slunce ale polední úpal mu nesvědčí. Jinak na hnojení náročný není a s NPK se vůbec nic nezkazí.Já ho pěstuju již více než 10 let a nenadělám s ním žádné caviky - koncem září přenesu pod... celý příspěvek >
mečíky?, 8.3.2009
.já sázím gladioly nadvakrát - připravím si záhon pokaždé na jiném místě, vylepším kompostem, udělám brázdy dostatečně daleko od sebe a nasázím polovinu hlíz asi tak kolem poloviny dubna, podle počasí.Pak asi tak po 14 dnech udělám brázdy mezi těma... celý příspěvek >
Růže, 13.2.2008
v tomto případě lze vyštipovat postranní poupata, ale včas aby nebyl později patrný zásah a také zvolit vhodnou odrůdu - čajohybridní růže, protože např u polyantek je toto skoro nemožné. Růže miluje slunce a dobrou zem, nezapomínejte také včas na... celý příspěvek >
černá růže, 10.2.2008
..nesměle se chci připojit k této diskusi, je pravda,že černá růže je jen zbožné přání pěstitelů...sám jsem ale před mnoha lety měl několik růží tak temně purpurových,že v ranném stádiu poupěte letmo takto působily.Jednalo se o Josephine Baker a... celý příspěvek >
Andělské zvony - škůdce, 10.2.2008
...zkuste na tyto problémy se škůdci starý a osvědčený tabák. Stačí vymáčet paklík tabáku v měkké vodě, naředit a postříkat rostliny i zeminu. Popřípadě se mi osvědčily přípravky na bázi rostlinných olejů - npř. Biol a pod. Hodně zdaru.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika