|
Příspěvky uživatele - 146.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
mulčování kůrou a cibuloviny, 8.3.2009 dobrý den, když záhon namulčuji kůrou - bude to vadit cibulovinám a jiným na zimu zatahujícím rostlinám??? díky Míla |  | mirabelka = špendlík?, 26.8.2008 Dala by se z něj udělat i něco jako slivovice??? Připadá mi velká škoda nechat ho jenom opadat. |  |
|  | mirabelka = špendlík?, 4.8.2008 Děkuji. šlo mi o to jestli ji mohudávat malému prckovi. Jen ta natrpklá chuť mi nesedí - jsou sice kulaté, ale příjemně sladké. Míla |  | mirabelka = špendlík?, 4.8.2008 Dobrý den, mám na zahradě špendlík (žlutá odrůda) - je to to samé jako mirabelka??? děkuji Míla |  | Živý plot do stínu , 30.11.2007 Dobrý den. Jaké keře by jste mi poradili na výsadbu živého plotu, který je ve stínu (tuším, že i půda je vlhčí) plot je zastíněn vysokými stromy, které jsou však od něj cca 10 - 15 m. ráda bych, aby byl kombinovaný z různých druhů - tedy byl zajímavý... celý příspěvek > |  |
|
|
|