Příspěvky uživatele - 218.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rada věčnému začátečníkovi, 5.9.2009
Mám nejnovější zkušenost s měsíčkem - dostala jsem od mamky sazeničky, dost pozdě - v půli července - asi tři nevydržely, ostatní super rostou, nestarám se, přežily i sucha v srpnu, kdy nebyly zalévány týden... Jsem nadšená, je to první pokus - a... celý příspěvek >
Okrasná višeň - díry v listech nebo okousané listy, 19.5.2009
Děkuji za radu, zkusím to. Byl jsem to konzultovat v zahradnictví, a tam mi poradili, že by to mohl být "Lalokonosec" a prodali mi postřik... Ten jsem aplikoval, ale zatím nevidím žádné viditelné zlepšení.
Okrasná višeň - díry v listech nebo okousané listy, 15.5.2009
Tak jsem tam nic nenašel...
Okrasná višeň - díry v listech nebo okousané listy, 15.5.2009
Sice jsem se na listy koukal, ale zkusim se tedy podivat jeste jednou a poradne. Dekuji za radu
Okrasná višeň - díry v listech nebo okousané listy, 14.5.2009
Dobrý den. cca před měsícem a půl jsem zakoupili okrasnou převislou višen. Krásně vykvetla, ale teď pozoruji, asi 14 dní, že se objevují díry v listech a některé listy jsou jakoby ožrané. Okraje některých listů jsou tmavě hnědé až... celý příspěvek >
Meloun vodní žlutý - Janošík, 2.5.2009
Chtěl bych se zeptat kdy je vhodné meloun vysadit? Šlo by to i teď na začátku května? Hodlám si koupit semínka. Jak náročné je pěstování této rostliny? Bude se jí dařit v Polabí? Díky za informace.
Co z orchideí, 29.3.2009
Dobrý den, moje známá celkem úspěšně pěstuje orchidee. Dost často a rády jí květou. Ale momentálně si neví rady s tím, co jí orchidei vytvořila. Ze šlahounu po květu může vyrazit nový šlahoun a znovu kvést. Ale z toho šlanounu po květu nevyrazil... celý příspěvek >
Kaktusy v akváriu?, 10.3.2009
Ahoj, mám doma staré a nevyužité akvárium. Mám k němu i osvětlení a větrání, dokonce i vlhkoměr a teploměr. - Dostal jsem nápad, že bych mohl do akvária vysadit kaktusy do směsy z hlíny a písku a dozdobyt to kamením a dalšími věcmi, a vytvořit tak... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu?, 9.3.2009
Jo, a taky jsem se ještě zapoměl zeptat, zda jí mám občas ROSIT? Opět díky za odpovědi.
Co je to za rostlinu?, 7.3.2009 Obsahuje fotku
Ahoj, nevíte prosím někdo co je to za rostlinu? Včera jsem jí dostal k svátku a nevím jak se jmenuje a tak. Vím jen snad, že rostlina nechce průvan a chce jen mírnou zálivku. Předem děkuji za Vaše rady.
hnědnutí thují, 27.10.2008
Mám možnost přesazení vzrostlých cypřišů. Z venčí jsou nádherné, zelené, ale po odkrytí větví jsem zjistil, že zelená část je do hloubky 10 cm a zbytek je suchý, rezavý. Chci se zeptat, zda je to přirozené a nebude to mít vliv na další růst po... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika