|
Příspěvky uživatele - 218.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rada věčnému začátečníkovi, 5.9.2009 Mám nejnovější zkušenost s měsíčkem - dostala jsem od mamky sazeničky, dost pozdě - v půli července - asi tři nevydržely, ostatní super rostou, nestarám se, přežily i sucha v srpnu, kdy nebyly zalévány týden... Jsem nadšená, je to první pokus - a... celý příspěvek > |  | Okrasná višeň - díry v listech nebo okousané listy, 19.5.2009 Děkuji za radu, zkusím to.
Byl jsem to konzultovat v zahradnictví, a tam mi poradili, že by to mohl být "Lalokonosec" a prodali mi postřik... Ten jsem aplikoval, ale zatím nevidím žádné viditelné zlepšení. |  |
|  | Okrasná višeň - díry v listech nebo okousané listy, 15.5.2009 Tak jsem tam nic nenašel... |  | Okrasná višeň - díry v listech nebo okousané listy, 15.5.2009 Sice jsem se na listy koukal, ale zkusim se tedy podivat jeste jednou a poradne.
Dekuji za radu |  | Okrasná višeň - díry v listech nebo okousané listy, 14.5.2009 Dobrý den.
cca před měsícem a půl jsem zakoupili okrasnou převislou višen. Krásně vykvetla, ale teď pozoruji, asi 14 dní, že se objevují díry v listech a některé listy jsou jakoby ožrané.
Okraje některých listů jsou tmavě hnědé až... celý příspěvek > |  | Meloun vodní žlutý - Janošík, 2.5.2009 Chtěl bych se zeptat kdy je vhodné meloun vysadit? Šlo by to i teď na začátku května? Hodlám si koupit semínka. Jak náročné je pěstování této rostliny? Bude se jí dařit v Polabí?
Díky za informace. |  | Co z orchideí, 29.3.2009 Dobrý den,
moje známá celkem úspěšně pěstuje orchidee. Dost často a rády jí květou.
Ale momentálně si neví rady s tím, co jí orchidei vytvořila. Ze šlahounu po květu může vyrazit nový šlahoun a znovu kvést. Ale z toho šlanounu po květu nevyrazil... celý příspěvek > |  | Kaktusy v akváriu?, 10.3.2009 Ahoj,
mám doma staré a nevyužité akvárium. Mám k němu i osvětlení a větrání, dokonce i vlhkoměr a teploměr. - Dostal jsem nápad, že bych mohl do akvária vysadit kaktusy do směsy z hlíny a písku a dozdobyt to kamením a dalšími věcmi, a vytvořit tak... celý příspěvek > |  | Co je to za rostlinu?, 9.3.2009 Jo, a taky jsem se ještě zapoměl zeptat, zda jí mám občas ROSIT?
Opět díky za odpovědi. |  | Co je to za rostlinu?, 7.3.2009  Ahoj,
nevíte prosím někdo co je to za rostlinu? Včera jsem jí dostal k svátku a nevím jak se jmenuje a tak. Vím jen snad, že rostlina nechce průvan a chce jen mírnou zálivku.
Předem děkuji za Vaše rady. |  |
|  | hnědnutí thují, 27.10.2008 Mám možnost přesazení vzrostlých cypřišů. Z venčí jsou nádherné, zelené, ale po odkrytí větví jsem zjistil, že zelená část je do hloubky 10 cm a zbytek je suchý, rezavý. Chci se zeptat, zda je to přirozené a nebude to mít vliv na další růst po... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|