|
Příspěvky uživatele - 85.235
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Petunie - semena - co dál?, 21.6.2009 Letos v únoru jsem poprvé vyséval petunie i tzv. surfinie ze semen a byl jsem velmi mile překvapen, jak jednoduché bylo předpěstování. V únoru jsem vyséval do tzv. minipařeniště (stálo 80 kč). Okno umístěné na jih, denní zavlažování rozprašovačem.... celý příspěvek > |  | Pěstujete nějaké balkonovky ze semen?, 28.5.2009 Letos jsem vyzkoušel vypěstovat petúnie a surfinie ze semínek. Byl jsem velice překvapený, že mi normálně na okením parapětě vzešla skoro všechna semínka, rychle vyrostly pěkné rostliny, a začaly kvést hned na začátku května, teď jsou stejně velké... celý příspěvek > |  |
|  | Převislé jahody, 7.3.2009 Předpokládám, že je máte v truhlíku. Záleží podle teplot, pokud je přikryjete trochou chvojí, nebo třeba o vánocích pár větvičkama ze stromku, jako ochrana proti holomrazům to stačí. Pokud ale je teplá zima, nezapomínejte zalévat, aby v zimě... celý příspěvek > |  |
|
|
|