Příspěvky uživatele - 168.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slivovice vs. calvados, 11.7.2007
Já dávám přednost spíše pálence z peckovin (švestky, meruňky, broskve), případně z hrušek. Ale pokud vím, Calvados je chráněná značka. Je to pálenka z konkrétních odrůd jablek a dělá se výhradně z moštu, zraje v dubových sudech. Jinak se jedná... celý příspěvek >
Pěstování v nádobách, 11.7.2007
Každoročně množím révu řízkováním. Letos jsem zapoměl  řízky z jedné nádoby (cca 10litrů) včas přesadit a dostal jsem se k tomu až koncem června... uvnitř byla  prakticky kompaktní "hmota" z propletených kořenů. A to všechno za... celý příspěvek >
Viktoria, Kardinál, Regina nignety, 10.7.2007
Kardinál by měla být červená moštová odrůda...
hrubka betonoveho stolu, 4.7.2007
Někdo tady psal min. 7cm. Je to tak, betonovou desku slabší než 7cm v domácích podmínkách nelze udělat ve vyhovující kvalitě. Použití plastifikátoru je skoro podmínkou.
Co zasadit?, 25.6.2007
Pokud sázíš na zahradě, kde můžeš kdykoli zalévat, tak pozdě není. Já sázím na poli bez možnosti závlahy a dělám to tak,  že řízky nasázím do "školky" na zahradě a teprve po roce přesazuji keříky na konečné stanoviště. Tento postup se mi... celý příspěvek >
Odrůda Onyx a Diamant, 21.6.2007
Ten atlas se musí prohlížet  jen online, jinak odkazy nefungují. Nebo si postahuj všechny soubory k sobě na PC - chvíli to sice trvá, ale budeš mít po starostech.
destilační přístroj, 19.6.2007
Pravda, pravda. Ořechy jsem natrhal včera večer, je nejvyšší čas.  Na ořechovku jsem si rezervoval pět litříků jabkovice, slivky by na to bylo škoda
jaký druh, 7.6.2007
s nedostatkem tepla při dozrávání problém nemám...180m nad mořem, z jihu řeka, ze severu zeď. Problém je s dokonalou informovaností vos, sršní, a špačků o termínech zrání.
Odrůdy vinné révy, 4.6.2007
V obou případech se jedná o bílé odrůdy, Suručenskij by ale měla být moštová, nikoliv stolní. Zkušeností moc nebude, podle mě se jedná o novinky.
jaký druh, 1.6.2007
Letos jsem zasadil celkem 15 druhů stolních odrůd. Kromě dvou se vše ujalo za pár dnů, jen "Premier" a "Pastel" si dali na čas, začli růst až v tomto týdnu. Je to náhoda, nebo reakce na letošní časté ranní mrazíky? Nemáte s těmito odrůdami někdo... celý příspěvek >
Řez vína, 29.5.2007
Neboj, poroste dál, ale řez něčím zatři, ať se do dřeva nedostane houba.
kolik hroznů nechat?, 22.5.2007
u silné rostliny bych čtvrtým rokem klidně nechal třeba i těch deset hroznů. Pokud je dobře hnojená půda,  teplé stanoviště a dost vláhy, neměl by být žádný problém.
Réva omrzla, 22.5.2007
U mě také dobře - na autě bylo sice ráno ledu hodně, ale réva přežila i s rajčaty.
Schnoucí konce větviček, 18.5.2007
larvy podobné popisu znám (zničily mi už pár stromů - dokonce i vrbu), ale jsem ochoten se vsadit, že zasychání větví meruněk má na svědomí monilióza.
Réva omrzla, 10.5.2007
Mě letos réva zmrzla už dvakrát. Při troše štěstí na 99% znovu obrazí, hlavně aby bylo dost vláhy.
Další diskuze:  2627282930  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika