Příspěvky uživatele - 168.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
parezy, 23.11.2007
Pokud se pařez nevykope, spoustu roků se bude na místě trouchnivějícího pařezu propadat půda a bude tam třeba opakovaně navážet hlínu.  Já pařezy  vykopávám vždy - je to rasovina, ale vyplatí se to.
Jablon do horších půdních podmínek, 16.11.2007
Problém s pěstováním jabloní v nevhodných podmínkách (suchá, písčitá půda)  jsem zkoušel řešit asi 10let a tento podzim jsem ho definitivně vyřešil - všechny jabloně jsem zlikvidoval. Ani po deseti letech nebyly jabloně schopné vytvořit takový... celý příspěvek >
Malotraktor Vari, 9.11.2007
Když už se tady bavíme o bojlerech, přemýšlím jak využít zbytek po odříznutí "radlice". Mě by se hodil nakladač, nemáte někdo nápad? Třeba využít náhon na malé převodovce... nebo kombinace vozík/šikmá plocha/naviják/radlice???
Malotraktor Vari, 9.11.2007
kurňa, kde mám ty bojlery furt brát :-)Z jednoho mám udělaný gril, ze druhého právě dělám cisternu za VARI.
pěstování révy ve skleníku, 6.11.2007
Je to modrá, moštová réva, odrůdu neznám, podle pamětníků je keři min. 50 let.
pěstování révy ve skleníku, 5.11.2007
skleník sice nemám, ale jeden keř vína táhnu podél celého domu.  Stříhám na jedno očko, kde je prostor tam nechávám rozvětvení. V současné době je celková délka kmínku kolem 50m a pomalu mu začíná být na dvorku těsno. Takto dlouhý kmínek si žádá... celý příspěvek >
Výsadba sazenic révy vinné, 5.11.2007
Nejsem sice profík, ale keříky sázím na délku rýče (asi 110-120cm) a mezi řadami nechávám mezeru něco přes 2 metry, aby tam projel VARI s vozíkem. Můj názor je, že u malé vinice se člověk může révě více věnovat a tedy může  ... celý příspěvek >
Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 1.11.2007
Zkušenosti sice mám, ale  jen s VARI a mohu říci, že jsou situace, kdy bych větší výkon VARI uvítal. Přestože je VARI nesrovnatelně silnější v porovnání s TERROU a přestože bydlím na rovině, výkon motoru je limitujícím faktorem při... celý příspěvek >
Jakou visen?, 31.10.2007
Mohu potvrdit že Morella i Morellenfeuer mají minimální nároky na stanoviště a výborně plodí. U obou odrůd jsem měl "úrodu" již druhým rokem po výsadbě. Letos jsem zasadil ještě Favorit, uvidíme jak se mu bude dařit na mé zahradě, kde jsou podmínky... celý příspěvek >
roubování meruňky, 30.10.2007
Mám na zahradě zakořeněné odkopky myrobalánů (asi 5-ti leté) a většinu z nich bych rád přerouboval na švestky a meruňky. Bohužel jsem v roubování spíše teoretik. Jak na to jít nejlépe?
Minaret, 30.10.2007
Polabí, to je ono! Děkuji, to jsem potřeboval slyšet
Minaret, 29.10.2007
Máte někdo zkušenosti s odrůdou Minaret na podnoži myrobalán? Mám pozemek na suché, písčité půdě s častými jarními mrazíky (180m/nadm.) a Minaret vypadá podle literatury jako vhodná odrůda pro takové podmínky.
Jojo - je vhodna na kvas?, 29.10.2007
Již asi 4 roky buduji švestkový sádek. Od každé odrůdy mám 1-2 stromky, vsadit na jedinou odrůdu je riziko nejen z hlediska šarky.Letos poprvé se vyplatilo úrodu vypálit, je z toho 5l slivovičky a nevypadá špatně. Že je to směska z cca 15 odrůd... celý příspěvek >
Jílovitá zemina, 29.10.2007
Hroudy se rozpadnou vlivem mrazu a deště, to je záležitost několika měsíců. Nechápu, proč většina lidí chce mít trávník na absolutní rovině. Mírně zvlněný terén je daleko hezčí - jen je  třeba myslet na odtok  vody, v jílu se budou dělat... celý příspěvek >
Liliovník tulipánokvětý, 22.10.2007
Jako solitér do parku je vhodný. Na zahradu bych asi volil spíše Catalpu - parády udělá ještě více a nezabere tolik místa.
Další diskuze:  2627282930  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika