Příspěvky uživatele - 168.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
ocenění stromů, 27.2.2008
Na oceňování dřevin existuje vyhláška, bohužel číslo nevím. Ale před časem jsem ji někde na netu viděl. V některých případech to jsou pěkné pálky. Před domem mám dvě celkem velké kosodřeviny a odhadce mi je ocenil na 20000Kč/kus.
Čerpadlo se spadlou hadicí nelze vytáhnout ze studny, 27.2.2008
Pořádné lano s hákem a za chvíli to máte venku
Vypalování trávy, 26.2.2008
Patřím k lidem, kteří s vypalováním trávy zásadně nesouhlasí.  Musím ale uznat, že stařina se vypálí jednou ročně a je klid. Blízko mé zahrady je zahrádkářská kolonie, nad kterou se vznáší dým kromě několika zimních měsíců prakticky... celý příspěvek >
Zkušenosti s teleskopickými nůžkami, 21.2.2008
Nálet sojek jsem sice nezažil, ale viděl jsem co dokáží špačkové. Celkem velký keř černého bezu na podzim odrbali během deseti minut i s většinou listí. Naštěstí to byla jen svačina během migrace, mít takové hejno na zahradě pravidelně, byla by to... celý příspěvek >
Jak nejlépe naložit se slepičím hnojem?, 21.2.2008
Mohu potvrdit, že tento "kvásek" opravdu  smrdí  jen když  se zamíchá. V klidu  je  bezpečná vzdálenost 2-3metry a necítíte naprosto nic.
kravský hnůj - kam s ním?, 21.2.2008
dvě kolečka bych vůbec neřešil... po projití kompostérem tu trošku rozházejte ke stromkům, jahodám, růžím, ...
Pampelišky, jetel, houby, 20.2.2008
Jaký plevele???
Pampelišky, jetel, houby, 19.2.2008
není nic krásnějšího než pohled na jarní trávník plný pampelišek. Kvetoucí jetel je také hezký. No a houby občas na zahradě vyrazí každému. Hnojivem a vápnem nic nezkazíte, pampelišky budou větší, houbám to neuškodí. Pokud budete  často... celý příspěvek >
destilační přístroj, 18.2.2008
Opravdu moc pěkné. Perfektní je, že se nemusí kupovat komplet přístroj, ale jen to co potřebujeme. Ale já bych se trochu bál, aby se jméno a adresa při objednání na dobírku nedostali do nesprávných rukou...
Obnova mirobalánu, 14.2.2008
Před lety jsem měl podobné dilema, s tím rozdílem že se jednalo o žluté plody. Po pokácení z pařezu několik šlahounů vyrašilo. Jeden jsem nechal  a  jsem spokojen. V prvních letech rostl jako z vody, plodit začal asi po 5 letech. Asi jsem... celý příspěvek >
šárka, lokalita 11 km od Luhačovic směr Val. Klobouky nadmořská výška 400 m.n.m, 5.2.2008
Švestky z odkopků už měly plody? Jsou to švestky nebo myrobalány?
Zelená ringle, 4.2.2008
Měl jsem podobný problém se švestkou. Jednou můj malý syn sebral pilu, a než jsme mu ji stihli vzít, udělal asi 20cm nad zemí do stromu  asi 10cm dlouhý a dost hluboký  zářez. Ránu jsem  nožem začistil  a  čekal, jak se s tím... celý příspěvek >
Jaro se blíží, 1.2.2008
Jaro je za dveřmi, už mám přes polovinu keřů révy ostříhanou, tento víkend to chci dokončit
Jakou odrudu třešně na slivovici?, 1.2.2008
Je pravda že malé plody špatně přibývají v kádi, ale je to jen jednou za rok. Myslím že třešně jsou na tom ještě dobře - se šípky je ještě víc práce. Zkusil jste někdy švestkové víno? Zní to šíleně, ale jsou země kde se podává i v nejlepších... celý příspěvek >
Odsavače vody, 31.1.2008
Možná bych ještě zkusil břečťan. Mě roste v jílu celkem dobře.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika