Příspěvky uživatele - 168.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňka kvete, 18.4.2008
dnes za nás rosila příroda... alespoň u nás byla taková mlha, že ze stromů kapalo. Na teploměru bylo minus 0,2stupně, to snad stromy přežijí.
Merunka kvete - malé plůdky, 17.4.2008
šedivák na trávě či zamrzlé sklo na autě nemusí ještě nutně znamenat mráz v koruně stromu.
Stolní odrůdy, 17.4.2008
Marlen neznám, ale Festival je spíš moštová odrůda s podobnými vlastnostmi jako rodič - Velt. čer. ranné, vhodné na burčák. Nevím zda je Festival to samé jako Festivalnyj?
kalové čerpadlo - žumpu, 16.4.2008
Já to řešil obráceně.  Koupelnu a WC jsem zapojil na rozvod užitkové vody. Roční úspora na vodném cca 5000Kč
Oblázková dlažba, 16.4.2008
nechci vás odrazovat od vašeho záměru, ale podle mého názoru na takové "dlažbě" budou špatně stát židle i stůl a ani chůze po takovém podkladu nebude nic moc.
kalové čerpadlo - žumpu, 16.4.2008
zalévat obsahem žumpy či septiku lze... když to přežiješ. Zálivka bude obsahovat kromě biologického materiálu chemické látky z mýdel, prášků do pračky, aviváže, saponátů a prostředků pro myčky nádobí, čistící prostředky na vany, umývadla a toalety,... celý příspěvek >
Sedmikráska, 15.4.2008
Jsem rád, že lidí kteří mají rádi barevný trávník, je stále dost. Trávník musí měnit barvu podle aktuálně kvetoucích bylin... sezona začíná sněženkami, teď dominují sedmikrásky a místy se mi to začíná na trávníku dost modrat (nevím co to je,... celý příspěvek >
jak vybrat odrůdu (Leskora, nebo Minaret), 15.4.2008
na podzim jsem koupil dva Minarety na myrobalánu a mají se čile k světu. Vypadá to, že raší výrazně později než většina jiných odrůd, pokud to není ovlivněno termínem výsadby.
problém s jednoosým malotraktorem vari, 14.4.2008
přes víkend jsem rozebíral a čistil kola na Vari. Taky mě překvapilo že kolíky jsou naprosto čisté, ani škrábanec. Zubatá kola byla po deseti letech trošku vymačkaná, tak jsem je preventivně prohodil, ať se zase opotřebovávají z druhé strany.
Poraďte o roubování meruňky, 14.4.2008
Letos jsem se začal učit roubovat. Vzhledem k tomu, že jsem neměl žádné připravené rouby, řezal jsem narašené rouby těsně před roubováním. Možná jsem měl začátečnické štěstí, vypadá to že meruňky se chytly všechny.
Špatné seřezané stromy - jak je zachránit?, 14.4.2008
Mám na zahradě hrušeň po podobném zásahu. Nevím co předchozího majitele vedlo k odříznutí větve o průměru přes20cm. Strom ránu nezavalil ani po letech. Naopak,  částečný zával vytvořil kolem rány  "misku" ve které se držela voda a... celý příspěvek >
Úprava Vari, 14.4.2008
já jsem si udělal druhou nápravu se sedačkou, něco jako sulka od VARI. Vzadu kromě standartního závěsu ještě koule a díky tomu se dá zapojit opravdu vše. Díky odlehčení hnací nápravy to není vhodné na tahání těžkých nákladů, ale to je snad jediná... celý příspěvek >
Rozdíl mezi kdoulí a kdoulovcem, 11.4.2008
Podle tohoto fóra mám tedy na zahradě 2 kdoulovce. Je to opravdu krásný keř a velmi snadno se množí - stačí zapíchnutá větev do země. Plody jsem nikdy nezpracovával, pouze jsem ze "studijních důvodů" jeden rozpůlil na cirkulárce (jinak to... celý příspěvek >
problém s jednoosým malotraktorem vari, 10.4.2008
Rozebrat kola, vyčistit a namazat západkový mechanismus. V lepším případě to pomůže, v horším bude potřeba vymětit opotřebovaný kolík.
kosa, 9.4.2008
"cementování" oceli znamená nauhličování povrchové vrstvy oceli, čímž dojde ke zvýšení tvrdosti této vrstvy. Souběžně dochází k sycení povrchové vrstvy kosy dusíkem, což má na tvrdost oceli také kladný vliv. Tyto procesy se v praxi provádí... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika