|
Příspěvky uživatele - 168.117
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Třapatka srstnatá Praire sun, 26.2.2009 Jano, a nemáte fotečku? Abych viděla, jestli ta barva bude opravdu taková, jako na obrázku obalu? |  | Jak "probrat" hvězdník, 26.2.2009 Mám dva hvězdníky - 1 takový "obyč" červený, druhý hoílandský velkokvětý žíhaný... Ten červený se "probudil" a mám stvol s květem. Ten druhý jaksi stávkuje. Cibule se jeví nepoškozená, mají absolutně stejné podmínky.Poraďte,... celý příspěvek > |  |
|  | Třapatka srstnatá Praire sun, 26.2.2009 Třapatek je jako trvalek spousta druhů, toto by však měla být letnička... |  | Třapatka srstnatá Praire sun, 25.2.2009 Koupila jsem si semínka této letničky - má citronové terče a zlaté okvětní lístky. Máte někdo s touto letničkou zkušenosti? Jak "velký" trs při správné péči udělá? - na záhon se mi všchny nevejdou, a tak uvažuji, že bych dala nějaké do... celý příspěvek > |  | přesazení rododendronu, 19.10.2008 To by mě také zajímalo. Já chci zítra vykopnout a přesadit sice starší ronďák, ovšem vzrůstem podobný miminku - tchýni se nedaří ho vypěstovat. Má šanci se do zimy uchytit, nebo je už pozdě??? |  | Hebe v květináči, 8.10.2008 Na jaře jsem dostala v zahradnictví za věrnost takové polochcíplé hebíčko. Já říkám že na pokusy . Ostříhala jsem ho, přesadila a nechala v polostínu. Hebe se vcelku vzpamatovalo, i dělá malou ozdobu. Co teď s ním? Přežije zimu v... celý příspěvek > |  | Fuchsie - zazimování, 8.10.2008 Letos po celou sezonu bezvýsledně bojuji s bílými muštičkami na fuchsiích. Teď bych je chtěla zazimovat, ale s těmi potvorami se mi nechce. Někteří zimují fuchsie bez listů, mně asi letos nic jiného nezbyde. Jak to mám udělat? Prostě utrhat... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|