|
Příspěvky uživatele - 238.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co to je za strom?, 4.3.2009 Možná by to mohl být také nějaký druh "exotičtější" břízy. |  | Neznámý keř, 4.3.2009 Kdepak, bude to Gleditsia a nejspíš Gleditsia triacanthos, dřezovec trojtrnný. Několik si jich také ze semínek pěstuji doma. |  |
|  | strom?, 4.3.2009 Musím Vám oponovat, existuje stálezelený dub "Quercus turneri". Alespoň podle p. Větvičky, který o něm mluvil letos v Receptáři. Měl by se nalézat v Praze někde pod Plečnikovým schodištěm, tak se tam kdo chce může přijít na něj... celý příspěvek > |  | Přesazení javůrku, 4.3.2009 Hlavně pak nezapomenout pořádně zalít. A to nejdřív samotnou jámu a pak po zasazení a nějakou dobu zalívat i potom. Držím palce. |  | Pár skalniček k pojmenování, 3.3.2009 To se teprve uvidí až se letos dostanu na chalupu :o) |  | O jakou kapradinu se jedná?, 3.3.2009 Nad žebrovicí jsem také váhal, ale nejsem si zcela jistý. Ještě bych doplnil, že se nejdená o žádného exota, ale nalezl jsem ho v lese v severních Čechách. |  | Semena Javoru, 2.3.2009 Rok se přehoupnul a můžu se pochlubit svojí zkušeností. Semena jsem nechal v hlíně v umělohmotné vaničce po masu s dírami ve dně na balkóně přes zimu. V únoru jsem ho dal do sklepa k oknu a už mi z něj rostou semenáčky. Nějaká semínka jsem nasbíral... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|