|
Asfaltový šindel x asfaltová lepenka, 17.4.2009 Dobry den, resim co dat za krytinu na strechu pristresku na drivi.Rozmer strechy 6 krat 3m sklon asi 9 stupnu.Strecha bude podbita prknama.Chtel jsem dat sindel Iko, ale udavaj minimalni sklon 15 stupnu.Bylo me receno, ze sindel dat muzu, protoze... celý příspěvek > |
 |
Rada Jonsered cs2145, 9.4.2009 Ne pila maže jen jsem čistil pilu a chtěl jsem to vzít i za tím plechem když jsem byl v tom čištění.Tak děkuji za odpověd |
 |
|
 |
Rada Jonsered cs2145, 8.4.2009 Omlouvám se jestli jsem někoho urazil ale dlouho nikdo nereagoval tak jsem to trošku popohnal a zabralo to.Samozřejmě se do toho nebudu pouštět jen jsem myslel že demontáž spojky nebude složitá a pravda je opak a to je to co jsem se chtěl dezvědět.A... celý příspěvek > |
 |
Rada Jonsered cs2145, 7.4.2009 Tak koukám že tady moc servisáků nebude! Tady jsou spíše odborníci na prodej různých značek pil ale když se někdo zeptá na nějakou technickou věc tak žádná odpověd.Není to zvláštní začínám pochybovat že tady vůbec nějaký servisáci na pily jsou a... celý příspěvek > |
 |
rada Jonsered cs2145, 5.4.2009  může mi někdo poradit jak mám demontovat toto chtěl bych sundat ten kryt abych pročistil mazací kanál děkuji za radu |
 |
tavola kalinolistá, 29.3.2009 Dobrý den,
chtěla bych si založit živý plot z tavoly kalinolisté. Nejsem si jistá, jestli je tato rostlina vhodná, hledám na internetu, ale nenašla jsem žádný obrázek. Většinou se píše o jednotlivých keřích. Poradí mi někdo? Děkuji. |
 |
Dolmar vs Jonsered, 28.3.2009 Mohl by sem někdo dát odkaz na testy mot.pil ale ne ten směšný iTest děkuji |
 |
Dolmar vs Jonsered, 28.3.2009 Tak nikdo nic ani žádný servisák se k tomu nevzjádří nebo jsem se špatně vyjádřil na co se ptám. |
 |
Dolmar vs Jonsered, 26.3.2009 Zdravím věechny chtěl jsem se zeptat co se týče konstrukčních rozdílů mezi těmito pilamy chtěl bych Dolmarku 420c ale kvůli servisu mě to odrazuje ted mám Jonseredku 2145 a kousek od baráku servis tak jsem se chtěl zeptat jakou Jonku vybrat aby byla... celý příspěvek > |
 |
Jakou motorovku Stihl x Husqvarna x Johnsered nebo snad Ole-Mac?, 25.3.2009 jonsered cs2145 mám a jsem s ním spokojenej ale podle příspěvků co jsem pročítal tak příští pila bude dolmar 420 jestli ji budou ještě vyrábět než zničím tu moji.Podle zkušeností které mám nekupujte žádnou plastovou sr... viz.HOMELIT a spol.Přeju... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Rýč Fiskars, 23.3.2009 Používáme v práci a nemá chybu |
 |
Výber motorovej píly, 18.3.2009 Já používám značku JONSERED 2145 a jsem velmi spokojený řekl bych že je to skoro stejně kvalitní značka jako HQ |
 |
Převislé jahody, 4.3.2009 před chvílí jsem četla, jedna paní psala že je vždy na podzim zasadí do záhonu a na jaře je dá zpět do truhlíků-tedy jak začnou obrážet, a vždy ji přezimují Jitka-sochorova.jitka@seznam.cz |
 |
Podélný řez el. pilou ES2135A, 22.1.2009 Nechci zakladat dalsi diskuzi tak si dovolim zeptat se zde.Maj mi privezt tramky (uz ohoblovane) udajne trosku proschle, ze pry by se jim to syrove spatne hoblovalo.Jedna se o tramky 10 na 10 cm 4m dlouhe a 12 na 10cm 6m dlouhe a pak nake 8 na... celý příspěvek > |
 |