|
Příspěvky uživatele - 107.113
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poraďte jak zničit trávu na příkrém svahu, 3.3.2009 ...a omlouvám se za reakci krmení ptáků, když toto téma se týká, co se svahy. |  | Poraďte jak zničit trávu na příkrém svahu, 3.3.2009 ...rovnováha narušená je již dávno lidmi! kdysi měla zvěř a ptactvo díky fauně a floře dostatek potravy, takže s Vámi nesouhlasím.a prominte, proc se musí v zahradách používat tolik chemie??v dnešní době si příroda těžko může pomoci sama díky nám... celý příspěvek > |  |
|  | Poraďte jak zničit trávu na příkrém svahu, 27.2.2009 ...mám stejný problém se svahy.část je osázena jalovci našim zahradníkem.trávy naprosto vyhubil chemií.3roky ty svahy i tak pleji, kůra se sype dolů a brzy mizí.taky jsem se dočetla, že kůra brzdí růst sazenic díky nějaké látce, kterou obsahuje.jsem... celý příspěvek > |  |
|
|
|