Příspěvky uživatele - 112.111

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rotační sekačka, která zvládne vyšší trávu, 3.3.2009
Přesně tak, dejme tomu že se o trávník budu starat pravidelně a chci rotačku.Otava je asi nesmysl, hrabat trávu asi nikdo nechce.  Zatím co jsem projel toto forum jsem zjistil že na zahradu kde jsou stromy je lepší menší záběr, také že variátor,... celý příspěvek >
Rotační sekačka, která zvládne vyšší trávu, 2.3.2009
Děkuji za radu, rozumím tomu, problém je v tom že trávník nebudu celý rok udržovat já, ale péče o trávník se rozdělí mezi sousedy. Nejsem si jist že budou trávu pravidelně sekat. Vyplatí se koupit sekačku s vícerychlostním pojezdem, nebo stačí... celý příspěvek >
Myslím že v zastoupení ALKO problém nebude, máme ve městě prodejnu i servis. Jakou výšku trávy na 1 posekání tyto sekačky zvládnou? Tipuju tak 30-40 cm?
Dobrý den, sekačkám rozumím jako koza petrželi.  Jedná se o celkem rovinatou zahradu okolo bytového domu o výměře cca. 1600m2, Za sekačku může bytové družstvo dát okolo 20 000 Kč. Začal jsem se o ně trochu zajímat a vybral jsem následující... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika