|
Příspěvky uživatele - 31.37
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Avokádo, 7.4.2009 Mám avokáda už asi 3 nebo 4 roky. První, veliké a rozvětvené mi uhynulo, zřejmě na přelití, neb mu zhnědly a opadaly všechny listy.
Ta další (celkem už 5 různě starých rostlin) mám v jednom válcovém květináči nalepené na jihozápadní okno, takže na... celý příspěvek > |  | pěstování cedru u nás, 1.3.2009 Před čtyřmi lety jsem dostala kultivar cedru "Blue snake" - byl asi půl metru vysoký, možná o fous víc. V květináči jsme ho dali "prozatimně" na předzahrádku = na jihozápadní stranu domu, kde celý den pere sluníčko a i v zimně je... celý příspěvek > |  |
|  | Jak vypěstovat cedr ze semínka?, 1.3.2009 Ahojte.
V Tescu jsem si koupila semínka Cedru himalájského od firmy Gardenia. Zajímalo by mě, jak je přivést k životu a jak z nich vypěstovat cedr? Tzn. jaké by měly být ideální podmínky pro klíčení a nsledné zakořenění?
Předem děkuji za odpověď. |  |
|
|
|