|
Příspěvky uživatele - 175.67
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Elektrický kultivátor, 1.3.2010 Osobně bych to řešil podmítacím pluhem za traktorem či zapůjčeným 1 tunovým bagříkem s radličku, který to urve. Pokud ani jedno z toho není možné, tak si leda hodně plivnout do dlaní. A.W. |  | Elektrický kultivátor, 1.3.2010 Ne, nemohla. Elektrická motyčka zvládne pouze zrytou kyprou půdu. Ostatně bez podmícení to nezvládne ani benzínový kultivátor vari. A.W. |  |
|  | Elektrický kultivátor, 1.3.2010 Děkuji všem zúčastněným za rady. Máme těžkou jílovitou půdu, na kterou je potřeba výkon, takže jsem v pátek jsem koupil PowerPlus POWXG7202, a až sleze sníh, poreferuji, jak se se strojem pracuje. |  | Ložisko st 051 AVL, 1.3.2010 Že by u nejbližšího prodejce stihlu? A.W. |  | Lišty Oregon, 2.2.2010 Jedna možnost, která mne napadla je, že lišta na tuto pilu nepatří nebo je z nějakého důvodu příliš vzadu, takže rádius konce lišty je příliš velký nebo je moc blízko u řetězky, čímž tam možná dochází k velkému tření na malém kousku lišty.
Detailní... celý příspěvek > |  | Životnost motorů Honda GCV, 9.8.2009 Ano, dejte si to zarámovat, sekačkové motory opravdu zatěžují ŽP několikanásobně více než auta. A.W. |  | Pila Aram-Trade-Tools, 6.6.2009 Tato pila je pouze jinak osamolepkovaný Hecht. A.W. |  | Jak jste na tom s korozi u vasich sekacek?, 11.4.2009 Já sekačky zevnitř nemyji, jen buben oškrábnu plastovou škrabkou. Sekačka z roku 1990 prorezla až letos, ostatní různě staré mají jen povrchovou korozi - úměrně věku. Sousedovi, který myje buben wapkou, prorezla sekačka ve spojích za 4 roky,... celý příspěvek > |  | Podnož pro hrušeň, 1.3.2009 V rodině manželky se traduje, že její děd rouboval hrušně na jeřáby s dobrými výsledky. Dokonce i prý jen na nějakteré větve – strom pak plodil hrušky i jeřabiny. Sloužilo mu to prý jako dobrý zdroj zábavy, když okolojdoucí nevěřícně zírali. Pokusím... celý příspěvek > |  | Betonová cesta na zahradě - nevyhovující, 1.3.2009 Berte můj názor pouze jako lajcký příspěvek. Každopádně, pokud se z alespoň jednoho kloudného zdroje dozvím, že tento problém existuje, a že se sleduje, mám důvod si to na zahradu nedat. Nemám potřebu někoho skálopevně přesvědčovat. A.W. |  |
|  | Palivová přísada do benzínu, 1.3.2009 Zapalování má sice regulaci předstihu, ale pouze v závislosti na otáčkách. Obecně bude nastaveno na nějakou pevnou hodnotu oktanového čísla mezi 91 a 95. Automatické řízení předstihu v závislosti na použitém palivu neumí ani osobní automobily. Pouze... celý příspěvek > |  | Betonová cesta na zahradě - nevyhovující, 28.2.2009 Hezky jste to opsal, ale píšete o přírodním asfaltu, který se používá ve stavebnictví. Pro stavbu silnic používá ve stopovém množství. |  | Betonová cesta na zahradě - nevyhovující, 28.2.2009 Martine, o tom, že asfalt obsahuje slušné množství fenolů snad není třeba se dohadovat. Pokud nesouhlasíte, zkuste zadat do vyhledavače asfalt fenoly, snad to bude stačit. K tomu zvýšenému množství fenolů u recyklátů. Chtěli jsme jej použít na... celý příspěvek > |  | Palivová přísada do benzínu, 28.2.2009 A.W. |  | Palivová přísada do benzínu, 28.2.2009 Čím vyšší oktanové číslo, tím vyšší zápalná teplota i teplota hoření. Navíc musí být pro vyšší oktanové číslo nastaven předstih, jinak je palivo nevyužito. |  |
 |
|
|
|