Příspěvky uživatele - 175.67

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Elektrický kultivátor, 1.3.2010
Osobně bych to řešil podmítacím pluhem za traktorem či zapůjčeným 1 tunovým bagříkem s radličku, který to urve. Pokud ani jedno z toho není možné, tak si leda hodně plivnout do dlaní. A.W.
Ne, nemohla. Elektrická motyčka zvládne pouze zrytou kyprou půdu. Ostatně bez podmícení to nezvládne ani benzínový kultivátor vari. A.W.
Děkuji všem zúčastněným za rady. Máme těžkou jílovitou půdu, na kterou je potřeba výkon, takže jsem v pátek jsem koupil PowerPlus POWXG7202, a až sleze sníh, poreferuji, jak se se strojem pracuje.
Ložisko st 051 AVL, 1.3.2010
Že by u nejbližšího prodejce stihlu? A.W.
Lišty Oregon, 2.2.2010
Jedna možnost, která mne napadla je, že lišta na tuto pilu nepatří nebo je z nějakého důvodu příliš vzadu, takže rádius konce lišty je příliš velký nebo je moc blízko u řetězky, čímž tam možná dochází k velkému tření na malém kousku lišty. Detailní... celý příspěvek >
Životnost motorů Honda GCV, 9.8.2009
Ano, dejte si to zarámovat, sekačkové motory opravdu zatěžují ŽP několikanásobně více než auta. A.W.
Pila Aram-Trade-Tools, 6.6.2009
Tato pila je pouze jinak osamolepkovaný Hecht. A.W.
Jak jste na tom s korozi u vasich sekacek?, 11.4.2009
Já sekačky zevnitř nemyji, jen buben oškrábnu plastovou škrabkou. Sekačka z roku 1990 prorezla až letos, ostatní různě staré mají jen povrchovou korozi - úměrně věku. Sousedovi, který myje buben wapkou, prorezla sekačka ve spojích za 4 roky,... celý příspěvek >
Podnož pro hrušeň, 1.3.2009
V rodině manželky se traduje, že její děd rouboval hrušně na jeřáby s dobrými výsledky. Dokonce i prý jen na nějakteré větve – strom pak plodil hrušky i jeřabiny. Sloužilo mu to prý jako dobrý zdroj zábavy, když okolojdoucí nevěřícně zírali. Pokusím... celý příspěvek >
Betonová cesta na zahradě - nevyhovující, 1.3.2009
Berte můj názor pouze jako lajcký příspěvek. Každopádně, pokud se z alespoň jednoho kloudného zdroje dozvím, že tento problém existuje, a že se sleduje, mám důvod si to na zahradu nedat. Nemám potřebu někoho skálopevně přesvědčovat. A.W.
Palivová přísada do benzínu, 1.3.2009
Zapalování má sice regulaci předstihu, ale pouze v závislosti na otáčkách. Obecně bude nastaveno na nějakou pevnou hodnotu oktanového čísla mezi 91 a 95. Automatické řízení předstihu v závislosti na použitém palivu neumí ani osobní automobily. Pouze... celý příspěvek >
Betonová cesta na zahradě - nevyhovující, 28.2.2009
Hezky jste to opsal, ale píšete o přírodním asfaltu, který se používá ve stavebnictví. Pro stavbu silnic používá ve stopovém množství.
Betonová cesta na zahradě - nevyhovující, 28.2.2009
Martine, o tom, že asfalt obsahuje slušné množství fenolů snad není třeba se dohadovat. Pokud nesouhlasíte, zkuste zadat do vyhledavače asfalt fenoly, snad to bude stačit. K tomu zvýšenému množství fenolů u recyklátů. Chtěli jsme jej použít na... celý příspěvek >
Palivová přísada do benzínu, 28.2.2009
A.W.
Palivová přísada do benzínu, 28.2.2009
Čím vyšší oktanové číslo, tím vyšší zápalná teplota i teplota hoření. Navíc musí být pro vyšší oktanové číslo nastaven předstih, jinak je palivo nevyužito.
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika