Příspěvky uživatele - 128.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdepak jsou včely?, 16.8.2009 Obsahuje fotku
Oprava. Napsal jsem "... se chová", správně má být  "... je chována"...
Škůdce, kterého se 2 měsíce nemohu zbavit, 16.8.2009
Tipuju svilusky. Postrik Omite.
Floxy, 16.8.2009 Obsahuje fotku
Plíseň. Zasáhnout by se dalo postřikem proti plísni, ale nikdy jsem to nedělal. Přenos na okolní rostliny nepamatuji. Pravidelně přichází, letos na štěstí zatím ne.
Množení floxů, 16.8.2009
"běžné" floxy jsou trvalky, množí se nejlépe na podzim dělením trsů. Existují i jednoleté nízké floxy do truhlíků. Množení ze semen asi možné bude, bude to trvat dlouho a výsledek bude nejistý, každá rostlinka zřejmě jiná.
Jak a kdy ořezat meruňku - rada úplnému začátečníkovi, 16.8.2009
Nejsem odborník na meruˇky, ale je to peckovina, tedy řez nyní. Každopádně je treba "otevřít korunu", pryč musí to, co roste do koruny svisle nahoru. Nějaký detailní řez malých větviček nedělejte.
Kdepak jsou včely?, 16.8.2009
Ano. Protože včela jako hospodářsky využívaný hmyz se chová " v přesile" vůči ostatním opylovačům, na základě přírodních zákonů těchto je jen tolik, kolik "včely dovolí", přesněji, kolik na ně zbyde potravy. Protože se stavy... celý příspěvek >
Ostružina - jak na ni?, 14.8.2009
A na co se vlastně ptáte? Přečtěte si ten Váš dotaz a udělejte to podle něj.
Likvidace okurkovych a rajcatovych listu napadenych plisni, 14.8.2009
Nic, plíseň okurková zimu nepřežívá, šíří se každý rok znovu. Bramborová nevím.
Tepelné čerpadlo - zkušenosti?, 14.8.2009
A taky jste zapomněl dodat spotřebu energie.
Výber správneho kra, 14.8.2009
Tavolník - Spiraea x
Jaký stroj si koupit k údržbě zahrady 3.000m a luk 7000m2?, 11.8.2009
Ze života peklo máte už tím, že potřebujete udržovat hektar louky a nemáte na to čas. 1. Kupte si výkonný, značkový > drahý stroj, pro který máte v místě servis. Nebo 2. objednejte si údržbu zahrady u odborné firmy. Nebo 3. Zaměstnejte... celý příspěvek >
Slimáci? Vím jak na ně, 10.8.2009
----Dříve časté otravy perorální buď náhodné (hlavně u dětí), nebo úmyslné. Otrava je možná i inhalačně při topení v uzavřených malých prostorách (např. stany), není však tak těžká jako perorální. Po požití se rozkládá kyselou žaludeční... celý příspěvek >
Český ráj, 10.8.2009
Zdravím. Jsem v horší poloze. Jakou to má chuť?
Životnost motorů Honda GCV, 9.8.2009
Ftip bude - domnívám se, že miliony amerických, kanadských, mexických a vůbec na celém světě - domácností používá sekačky s předpotopními motory SV. Protože auta se už dlouho vyrábějí s katalyzátory a různými udělátky proti emisím, vcelku věřím, že... celý příspěvek >
Moje papriky, 7.8.2009
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika