Příspěvky uživatele - 128.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Padají mi květy/poupata u rajčat/paprik, 7.6.2009
Nečtete pozorně celé vlákno, dal.
Šlahouny révy, 7.6.2009
1. NEMILOSRDNĚ vylámejte výhony bez násady hroznů, pokud jsou na výhonu VÝŠE než letorost s hrozny. 2. vylámejte všechny další neplodné výhony z podoček, které nepotřebujete k dalšímu tvarování, nebo jako náhradní. 3. vylámejte zálistky na celých... celý příspěvek >
Padají mi květy/poupata u rajčat/paprik, 7.6.2009
Co je to "moc zelená", co je to "málo zelená"?  Fotil to jakým foťákem? Jak měl zkalibrovanou bílou? Jaké bylo osvětlení? Má někdo zkalibrovaný monitor? V jakém světle se na ten monitor kouká?  A ještě milon dalších... celý příspěvek >
Jaké zvolit čerpadlo do sudu, 7.6.2009
Zpětnou klapku potřebujete, pokud chcete mít rozvod bezobslužný a trvale pod tlakem. Tedy vodárnu. Pokud jde o rozvod ze sudu, zdá se mi klapka trochu zbytečná.
Technika orby, 6.6.2009
No a v tom je ten ftip. Dobře seřízený pluh se (třebas u Vari) drží v brázdě sám, bez nějaké nutnosti rvát řidítka tam, či onam. Dokonce tu někdo popisuje, že seřídil pluh tak, že mašina orala sama. A já mu věřím.
Padají mi květy/poupata u rajčat/paprik, 6.6.2009
Jo.
Jaké zvolit čerpadlo do sudu, 6.6.2009
S hadicí máte pravdu, ale s 3/4" se hůř manipuluje, je tuhá. Je dobré vést tu část rozvodu, která se nepohybuje tříčtvrtkou a "akční" konec 1/2".Pokud jde o tlak, musíte najít něco, co bude dávat tlak alespoň 2 bar. U čerpadel je... celý příspěvek >
Osobitá zahrada, 6.6.2009
O růžích toho tu je dost, zkuste vyhledávání. Jeden ze způsobů množení je tento: Odkvetlý stonek dole seřízněte, spodní část odlistěte. Děda měl pravdu jen napůl, šípek tam nechte. Pak musíte najít na zahradě místo, kde bude sazenice moct být celý... celý příspěvek >
Technika orby, 6.6.2009
Jenže to jde jen u čtyřkolového traktoru, který udrží stranový moment vzniklý natočením pluhu. Dvokolový traktor se může otočit, chybí mu další pár kol na udržení toho otáčivého momentu.Proto tam musí být pluh přesně v ose. Ten třetí bod je pluh.
Technika orby, 6.6.2009
No v podstatě nijak. Když v tom vidíte tolik problémů a myslíte, že to stroj neutáhne, tak další brázdu už by utáhl? Omezit šířku nemůžete, je daná délkou a postavením nákladu pluhu. Vždy se orá na plný záběr, nijak se to neomezuje. Buď ten stroj je... celý příspěvek >
Skla Helios, 6.6.2009
Kvůli údržbě bych dal hladkou dovnitř, venku to umyje déšť. Z hladké strany se budou lépe čistit řasy.
Pokud jdeo hnojivo, je to vcelku jedno. Použil bych něco, co má vyšší obsah fosforu a draslíku oproti dusíku. Potřebujete něco, co působí rychle. Cererit se těžko rozpouští, zůstává po něm sádra. Je spíše na hnojení rozhozem. Kristalon je bez balastu... celý příspěvek >
Na přihnojení bych použil třebas kristalon plod, nebo jakéholiv hnojivo pro kvetoucí květiny, nebo plodovou zeleninu.
Pěstování orchidejí, 5.6.2009
Ta vpravo je oncidium. Vlevo možná catleya, nebo laelia, nebo kříženec. Oncidium vykvete, až doroste a vyzraje nová pahlíza (nový výhonek) Cattleya taky.
Padají mi květy/poupata u rajčat/paprik, 5.6.2009
Nevím co to způsobuje, možná ta směs. Mohl by to být nedostatek fosforu, když jde o květy.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika