|
Příspěvky uživatele - 128.44
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Padají mi květy/poupata u rajčat/paprik, 7.6.2009 Nečtete pozorně celé vlákno, dal. |  | Šlahouny révy, 7.6.2009 1. NEMILOSRDNĚ vylámejte výhony bez násady hroznů, pokud jsou na výhonu VÝŠE než letorost s hrozny.
2. vylámejte všechny další neplodné výhony z podoček, které nepotřebujete k dalšímu tvarování, nebo jako náhradní.
3. vylámejte zálistky na celých... celý příspěvek > |  |
|  | Padají mi květy/poupata u rajčat/paprik, 7.6.2009 Co je to "moc zelená", co je to "málo zelená"? Fotil to jakým foťákem? Jak měl zkalibrovanou bílou? Jaké bylo osvětlení? Má někdo zkalibrovaný monitor? V jakém světle se na ten monitor kouká? A ještě milon dalších... celý příspěvek > |  | Jaké zvolit čerpadlo do sudu, 7.6.2009 Zpětnou klapku potřebujete, pokud chcete mít rozvod bezobslužný a trvale pod tlakem. Tedy vodárnu. Pokud jde o rozvod ze sudu, zdá se mi klapka trochu zbytečná. |  | Technika orby, 6.6.2009 No a v tom je ten ftip. Dobře seřízený pluh se (třebas u Vari) drží v brázdě sám, bez nějaké nutnosti rvát řidítka tam, či onam. Dokonce tu někdo popisuje, že seřídil pluh tak, že mašina orala sama. A já mu věřím. |  | Padají mi květy/poupata u rajčat/paprik, 6.6.2009 Jo. |  | Jaké zvolit čerpadlo do sudu, 6.6.2009 S hadicí máte pravdu, ale s 3/4" se hůř manipuluje, je tuhá. Je dobré vést tu část rozvodu, která se nepohybuje tříčtvrtkou a "akční" konec 1/2".Pokud jde o tlak, musíte najít něco, co bude dávat tlak alespoň 2 bar. U čerpadel je... celý příspěvek > |  | Osobitá zahrada, 6.6.2009 O růžích toho tu je dost, zkuste vyhledávání. Jeden ze způsobů množení je tento: Odkvetlý stonek dole seřízněte, spodní část odlistěte. Děda měl pravdu jen napůl, šípek tam nechte. Pak musíte najít na zahradě místo, kde bude sazenice moct být celý... celý příspěvek > |  | Technika orby, 6.6.2009 Jenže to jde jen u čtyřkolového traktoru, který udrží stranový moment vzniklý natočením pluhu. Dvokolový traktor se může otočit, chybí mu další pár kol na udržení toho otáčivého momentu.Proto tam musí být pluh přesně v ose. Ten třetí bod je pluh. |  | Technika orby, 6.6.2009 No v podstatě nijak. Když v tom vidíte tolik problémů a myslíte, že to stroj neutáhne, tak další brázdu už by utáhl? Omezit šířku nemůžete, je daná délkou a postavením nákladu pluhu. Vždy se orá na plný záběr, nijak se to neomezuje. Buď ten stroj je... celý příspěvek > |  |
|  | Skla Helios, 6.6.2009 Kvůli údržbě bych dal hladkou dovnitř, venku to umyje déšť. Z hladké strany se budou lépe čistit řasy. |  | Padají mi květy/poupata u rajčat/paprik, 6.6.2009 Pokud jdeo hnojivo, je to vcelku jedno. Použil bych něco, co má vyšší obsah fosforu a draslíku oproti dusíku. Potřebujete něco, co působí rychle. Cererit se těžko rozpouští, zůstává po něm sádra. Je spíše na hnojení rozhozem. Kristalon je bez balastu... celý příspěvek > |  | Padají mi květy/poupata u rajčat/paprik, 6.6.2009 Na přihnojení bych použil třebas kristalon plod, nebo jakéholiv hnojivo pro kvetoucí květiny, nebo plodovou zeleninu. |  | Pěstování orchidejí, 5.6.2009 Ta vpravo je oncidium. Vlevo možná catleya, nebo laelia, nebo kříženec. Oncidium vykvete, až doroste a vyzraje nová pahlíza (nový výhonek) Cattleya taky. |  | Padají mi květy/poupata u rajčat/paprik, 5.6.2009 Nevím co to způsobuje, možná ta směs. Mohl by to být nedostatek fosforu, když jde o květy. |  |
 |
|
|
|