|
Rašelina funguje, 24.6.2009 Proprané hnědé uhlí se používá jako dno akvárií. Funguje bez problémů. Upravuje příznivě poměry ve vodě. |
 |
Olej do sekačky, 24.6.2009
|
 |
|
 |
Málo vody ve studni - prokopání či nová?, 23.6.2009 Podzemní voda se v běžných podmínkách drží ve stejné výši. Je tedy pravděpodobné, že pokud studni prohloubíte, získáte vody více. Asi došlo někde v okolí k nějaké změně vodního režimu, výkop, založení stavby a podobně. Stane se to i spontáně. |
 |
Honda GCV - DOV, 23.6.2009 Končím diskusi. Nejde o nějaké "zbytky", které mám v garáži, ale o specifikace. Ty jsou pro Vás asi nepřekonatelný problém. Neustále opakujete termín "nevhodný olej", aniž byste upřesnil, JAKÝ tím myslíte. To doložení, že na válci... celý příspěvek > |
 |
Honda GCV - DOV, 23.6.2009 ___Naopak olej, který je vícerozsahový a určený pro motor, který je provozován při provozních teplotách kolem 90°C, nevyhovuje teplotám kolem cca 170 - 200°C___
Tohle není pravda. Jakou teplotu má píst? Dříky ventilů? Jakou teplotu mají... celý příspěvek > |
 |
Honda GCV - DOV, 23.6.2009 Já VÍM jak vypadá a funguje motor, děkuji za přednášku. Ale velmi pravděpodobně to ví i výrobce. Takže je zbytečné se v tom šťourat, když už to dávno udělaly podnikové zkušebny. A na základě těch zkoušek doporučily specifikaci oleje. To je vše. Kdy a... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez ztráta výkonu, 22.6.2009 Prosím snažně, nechte si to seřídit v servisu. Podle toho co a a jak píšete, rozumíte motorům jako kůň kafi. Naděláte víc škody než užitku a za chvíli tu bude dotaz na zadřený motor. |
 |
Kosa, 22.6.2009 Nezapomeňte, že se kosa neklepáním tváří za studena a tam může být vliv nauhličené vrstvy znát. Osobně tomu taky moc nevěřím, ale dusík rozhodně v hnoji je. To by pak ale bylo nitridování a to se při tváření neuplatní. |
 |
Kosa, 22.6.2009 Když už tak bainit a troostit. To protahování za studena se nazývá patentování. Jen připodotknu, že uvedeně struktury za studena ani nevzniknou, ani se nemění.
Je zbytečné rozebírat "hlavní proč". Ztenčení ostří naklepáním je důležité stejně jako... celý příspěvek > |
 |
Jak jsou na tom má rajčata?, 21.6.2009 Bohužel zase jsem první. Připadne mi, že tu ty dotazy pečlivě připravuje specializovaný tým teenagerů s cílem zdejší zahradní páprdy maximálně vytočit. Ale nešť. Listy neodstraňovat, pokud nejsou viditelně nemocné. Každé zmenšení asimilační... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jak se zbavit kuny?, 20.6.2009 To kuny dělají, je to šelma, predátor. Chtěl byste ji naučit na chleba s marmeládou? |
 |
Osobitá zahrada, 20.6.2009 Roční štěně je pohroma na všechno. A jestli je to ještě tak energeticky nabité, jako boxer, je to asi katastrofa. Cítím s Vámi. |
 |
Cymbidium - pěstování, 20.6.2009 Jestli je ta terasa otevřená, je naděje. Stačí velké rozdíly teplot mezi dnem a nocí na konci léta. |
 |
Svinuté listy rajčat, 18.6.2009 Tohle rajčata dělají běžně, neřešte to. |
 |
Umytie pracovného priestoru kosačky, 18.6.2009 Zdravím vespolek. Stal jsem se (už několikátým) majitelem sekačky s motorem BS, rok výroby někdy kolem 1995. Motor je SV rozvod. Když jsem prováděl základní tanec okolo, podařilo se mi, že z toho teklo obojí, jak olej tak benzín.
Dopustil jsem se... celý příspěvek > |
 |